Dear Brothers and Sisters... Mimo iż rzeczywistość zbytnio mnie nie rozpieszcza od czasu ostatniego SV zdecydowałem się kontynuować organizację międzynarodowej imprezy wszystkich użytkowników komputerów ATARI - od Atari 2600 po Jaguar'a i klony. W podjęciu decyzji na pewno nie pomógł mi fakt, iż tegoroczny OutLine nie odbędzie się tradycyjnie w okolicach Maja, lecz wyjątkowo... w Październiku. Wydaje mi się jednak, że cykl imprez SV zdobył już wystarczającą reputację i renomę, aby nie pozwolić jej zginąć. Z uwagi na wspomniany termin Outline'a proponowana data SV2k12 to 7,8,9 Grudzień (Piątek-Niedziela) - czekam na Wasze opinie i nie ukrywam że liczę na Waszą pomoc. Jeśli uznacie że termin tegorocznej edycji SV nie jest dobry - zapraszam Was JUŻ DZISIAJ na... SV2k13 :) Tak, tak, zapamiętajcie tę datę - 8,9,10,11 Listopad (piątek-poniedziałek). 11-go Listopada 2013 roku jest Święto, więc zaklepuję już teraz ten termin :)
Od przyszłego tygodnia zaczynam poważne przymiarki do SV2k12, lecz tylko od Was zależy jaki będzie tego finał. Czekam również na deklaracje poprzez mail'a od osób które chciałyby wziąć udział w compo (co na pewno podziała motywująco):
Z atarowskim pozdrowieniem,
Grey / Mystic Bytes