Polecam zajrzeć pod ten link. Mimo, że obecne Atari ma z naszymi wyobrażeniami niewiele wspólnego to i tak fajnie sobie takie rzeczy czytać ;)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » ... to może i komputery zaczną robić ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Polecam zajrzeć pod ten link. Mimo, że obecne Atari ma z naszymi wyobrażeniami niewiele wspólnego to i tak fajnie sobie takie rzeczy czytać ;)
ano, commodore piach gryzie, i nie kojarzy sie z grami tak jak atari
No panie kolego nie bylbym taki pewien czy gryzie, w każdym badz razie już się wygryza do góra bo już w kilku miejscach czytałem o reaktywacji marki w przyszłym roku ...
Yeah!!! ATARI POWAH!!!
No - przydałby się jakiś nowy sprzęcik spod tego znanego nam wszystkim znaku!
Trzymam kciuki!
Panowie - na Laście pijem aż oślepniem! ;)
W którymś CD-Action wyczytałem, że panowie z Infogrames przymierzają się do wyprodukowania nowej konsoli do gier. Zatem jest nadzieja :D
Swoją drogą, ciekawe, jak ten sprzęt by się nazywał. Z postępu arytmetycznego wynika, że Atari 10400 :D
Chlopie masz u mnie browara!!!
? C64 rulez! Gość: ., 19-11-2003 20:54
? Sinclair Spectrum. O N L Y ! o/t Gość: 128C+, 20-11-2003 04:52
? Pewnie wprowadzili cheat mode Gość: haker, 20-11-2003 10:48
Pozostawię powyższy cytat bez komentarza...
? C64 rulez! Gość: ., 19-11-2003 20:54
? Sinclair Spectrum. O N L Y ! o/t Gość: 128C+, 20-11-2003 04:52
? Pewnie wprowadzili cheat mode Gość: haker, 20-11-2003 10:48
Czym skorupka za mlodu nasiaknie... Stara gwardia nie wymarla... ja patrze...
Stara... co??? ;) To nie było śmieszne... :/
Jak chlopaki chca dalej jakies krucjaty prowadzic to niech prowadza. Kij im w oko. I tak im nic z tego nie przyjdzie. A polemizowac z nimi nie ma sensu. Przynajmniej na gazeta.pl. Bo bedzie to wygladalo smiesznie jak wszystkie klotnie na sport.wp.pl :)
a ja wczoraj oglądałem na Polshit Sport mecz Idea Sląsk Wrocław vs jakis francuski klubik i żabojady biegały w koszulkach z logiem Atari na plecach...aż mi sie łezka w oku...rulez!
Moze byli, przed meczem, na jakims francuskim atari party ;)?
O ile się nie mylę - Infogrames (obecnie Atari ;) ) sponsoruje Olimpic Lyon...
sponsorowało bo już nie sponsoruje - niestety... w Lionie nie dostaniesz juz żadnej koszulki tego zespołu z logo Atari...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » ... to może i komputery zaczną robić ;)
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 62 zapytań