Polecam zajrzeć pod ten link. Mimo, że obecne Atari ma z naszymi wyobrażeniami niewiele wspólnego to i tak fajnie sobie takie rzeczy czytać ;)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Bałagan » ... to może i komputery zaczną robić ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Polecam zajrzeć pod ten link. Mimo, że obecne Atari ma z naszymi wyobrażeniami niewiele wspólnego to i tak fajnie sobie takie rzeczy czytać ;)
ano, commodore piach gryzie, i nie kojarzy sie z grami tak jak atari
No panie kolego nie bylbym taki pewien czy gryzie, w każdym badz razie już się wygryza do góra bo już w kilku miejscach czytałem o reaktywacji marki w przyszłym roku ...
Yeah!!! ATARI POWAH!!!
No - przydałby się jakiś nowy sprzęcik spod tego znanego nam wszystkim znaku!
Trzymam kciuki!
Panowie - na Laście pijem aż oślepniem! ;)
W którymś CD-Action wyczytałem, że panowie z Infogrames przymierzają się do wyprodukowania nowej konsoli do gier. Zatem jest nadzieja :D
Swoją drogą, ciekawe, jak ten sprzęt by się nazywał. Z postępu arytmetycznego wynika, że Atari 10400 :D
Chlopie masz u mnie browara!!!
? C64 rulez! Gość: ., 19-11-2003 20:54
? Sinclair Spectrum. O N L Y ! o/t Gość: 128C+, 20-11-2003 04:52
? Pewnie wprowadzili cheat mode Gość: haker, 20-11-2003 10:48
Pozostawię powyższy cytat bez komentarza...
? C64 rulez! Gość: ., 19-11-2003 20:54
? Sinclair Spectrum. O N L Y ! o/t Gość: 128C+, 20-11-2003 04:52
? Pewnie wprowadzili cheat mode Gość: haker, 20-11-2003 10:48
Czym skorupka za mlodu nasiaknie... Stara gwardia nie wymarla... ja patrze...
Stara... co??? ;) To nie było śmieszne... :/
Jak chlopaki chca dalej jakies krucjaty prowadzic to niech prowadza. Kij im w oko. I tak im nic z tego nie przyjdzie. A polemizowac z nimi nie ma sensu. Przynajmniej na gazeta.pl. Bo bedzie to wygladalo smiesznie jak wszystkie klotnie na sport.wp.pl :)
a ja wczoraj oglądałem na Polshit Sport mecz Idea Sląsk Wrocław vs jakis francuski klubik i żabojady biegały w koszulkach z logiem Atari na plecach...aż mi sie łezka w oku...rulez!
Moze byli, przed meczem, na jakims francuskim atari party ;)?
O ile się nie mylę - Infogrames (obecnie Atari ;) ) sponsoruje Olimpic Lyon...
sponsorowało bo już nie sponsoruje - niestety... w Lionie nie dostaniesz juz żadnej koszulki tego zespołu z logo Atari...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » ... to może i komputery zaczną robić ;)
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 54 zapytań