Witam Wszystkich,
Na początek chciałbym zaznaczyć, że jeśli chodzi o Atari jestem kompletnym Laikiem. Grałem na nim mając lat... 6?
Jeżdżąc do Austrii do mojego Świętej Pamięci Pradziadka już tylko myślałem, że sobie pogram na czarno-białym telewizorze trzymając JoyStick Atari w dłoniach.
Teraz troszkę dorosłe i gdzieś w ciemnych ostępach swojej piwnicy wygrzebałem Atari, ale nie wiem jakie to jest, nie znam modeli, ani specyfikacji tego sprzętu. Chciałbym żebyście mi powiedzieli jako znawcy i ludzie interesujący się tymi konsolami, co to za model i tak dalej oraz ile ta konsolka jest warta, jako że jestem studentem, ciśnie mnie kasa, a Atari jest mi nie potrzebne to chciałbym się dowiedzieć. Nie mam do niego kabli ani od TV, ani zasilacza, ale mam ok. 40 Kardridży z grami. Dziadek mi powiedział, że na strychu znajdę kolejne Atari i mam zamiar się jutro wybrać, na małe "grzebańsko", ale na razie chcę wiedzieć jaką kwotę mogę wziąć za tą konsolkę z dwoma Joy'ami i dokładnie 43ema Kardridżami.
A oto konsolka:
Pozdrawiam
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury