Nie wyszło przez Allegro, na Ebay'u zmuszają do posiadania konta PayPal więc może ktoś z obecnych będzie chętny.
http://allegro.pl/atari-260st-4mb-pak-m … 89187.html
Cena 300zł, wysyłka gratis.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Atari 260ST z PAK-iem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie wyszło przez Allegro, na Ebay'u zmuszają do posiadania konta PayPal więc może ktoś z obecnych będzie chętny.
http://allegro.pl/atari-260st-4mb-pak-m … 89187.html
Cena 300zł, wysyłka gratis.
Sprzedane ! :)
O żesz, jakby jednak nie poszło to ja chętny.
Refleks, panie, refleks .... Mi ślinka ciekła na to jak leżało na allegro ale finanse :)
Ja na allegro prawie wcale nie zaglądam, ech i jeszcze raz ech :)
Refleks, panie, refleks .... Mi ślinka ciekła na to jak leżało na allegro ale finanse :)
Trzeba było napisać, zrobiłbym sprzedaż na raty 0%
Lepiej byś zrobił jeszcze jednego PAK'a :D :D :D
Trzeba było napisać, zrobiłbym sprzedaż na raty 0%
Dzięki Waści za dobre słowo, ale to by raczej nie było dobre, gdyż nie jestem idealnym targetem. Interesował mnie ten pak, st-eka mam (mega 4), a kolekcjonerem nie jestem, szkoda by tego 260 na mnie :)
Powinno pasować do kompletu eFPeU
O, ciekawostka - notabene tam w środku siedzi PC-Speed, którego ciągle nie udało mi się odpalić. Ktoś mi tu podesłał obraz dyskietki ale się wieszało
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Atari 260ST z PAK-iem
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 44 zapytań