No właśnie. Do A8 robi maszczyk. A do a2600?
A może jakiś produkt zastępczy?
Bo chętnie bym zanabył kilka sztuk.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Gdzie kupić obudowę cartridge a2600?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie. Do A8 robi maszczyk. A do a2600?
A może jakiś produkt zastępczy?
Bo chętnie bym zanabył kilka sztuk.
atariage skupuje stare carty i przerabia na nowe. może to faktycznie najtańszy sposób?
Ale szkoda cartów.
A tak nawiasem, forma na cart pewnie by kosztowała ok. 12000, co przy 1000 sztuk daje 12 zł/sztuka+2 zł wypraska = 14 zł.
Tylko czy zapotrzebowanie jest...
MM: 24h na poprawienie cytowania w swoich postach.
No to się nie opłaci, bo AAge płaci za obudowę $.50...
http://atariage.com/store/index.php?l=p … age_buying
Pamiętaj, że w USA sprzedano miliony cartów... Co innego u nas...
Pewnie nawet setki milionów. Bo kilka milionów to pacmana zrobili :)
@qba: Popraw cytaty bo dostaniesz urlop :)
a zakopane przez Atari gry E.T ?
atariage pisze, że e.t. ma trudnousuwalny label, więc wolą teraz kupować łatwousuwalne labele.
W sumie taki refurbishing na małą skalę jest ok, ale na dużą - problematyczny - przynajmniej na nasze polskie warunki.
A czy ktoś liczył, ile to tirów milion kartridży zapakowanych tak po prostu, jeden przy drugim?
Tylko niecałe 4.
Ojejku, @mono, ale aż takie kary? To nie jest moja zła wola - wybacz - skleroza już mnie dopada - jej daj urlop. Nawet miesięczny.
Tylko, że to nie ja rozdaję urlopy :)
Niestety podobno cartridge z e.t. zostały najpierw rozwalone a potem dopiero zakopane.
O co chodzi z tymi cartami z E.T.?
http://www.youtube.com/watch?v=8Rt_3_bQVJU
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Gdzie kupić obudowę cartridge a2600?
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 60 zapytań