Sprawdzilem takze to kolekcje muzyczna Smell of... i takze dziala bez zadnego klopotu[...]Kroll
W skrócie finał historii wygląda tak: w grudniu po nieskutecznym wykonaniu clock patcha skontaktowałem się z Rodolphem Czubą, po wymianie paru maili z opisem objawów i wynikami testów o jakie poprosił, wstępnie zdiagnozował że chodzi o wadliwie działające DSP, wycenił warianty naprawy, wysłałem płytę. Po relacjach innych, przygotowałem się na miesiące czekania, jednak w ub. tygodniu Rodolphe odpisał że płytę naprawił. Okazało się że jedna noga DSP nie była dobrze przylutowana do pada. Po poprawieniu wszystko zaczęło śmigać. Obeszło się bez kosztów nowego DSP, tylko robocizna. Wczoraj przyjechała paczka, dziś przetestowałem, wszystko co nie działało (opis wyżej w tym wątku) teraz śmiga aż miło, za każdym razem, z dyskietki, z twardziela CF. Jutro założę CT63, ale nie ma powodów żeby nie działało. Hosanna!
Dziękuje wszystkim, którzy próbowali pomóc wcześniej.
Od grudnia prawdziwym dla mnie było przysłowie When troubles come they come in legions, nareszcie coś pozytywnego.
--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--