Początkowo nie myślałem aby w najbliższym czasie dodać do makeATR obsługę obrazów dysków w formacie MyDOS. Jednak kilka miłych listów jakie dostałem oraz jedna deszczowa sobota podczas której znalazłem niezbędne opisy w internecie zaowocowało wzbogaceniem makeATR o kolejny system. Właśnie skończyłem pisanie procedur dla dysków MyDOS'a 720-65535 sek / 128B. Tu mam małą prośbe do Was. Jeśli ktoś chciałby przed "oficjalnym" udostępnieniem przetestować nieco nowe funkcje w makeATR to prosze bardzo o e-maila na priva (soudi@polbox.com) albo dopisanie się do wątku koniecznie z podaniem swojego e-mail'a. Przy czym zaznaczam że na razie działają atr'y z sektorami 128B. Reszta w następnej wersji. Czekam do piątku (24.10.2003) i wysyłam chętnym aby mieli co robić w weekend ;)
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.