Witam,
ma ktoś może do sprzedania grę boulder dash ? najlepiej na dyskietce :)
a jeżeli nie to może ktoś wie jak zreanimować taką dyskietkę ? oczywiscie chodzi o te duże duskietki (5,25")
jestem troszke zdesperowana bardzo proszę o pomoc ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Boulder dash
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
ma ktoś może do sprzedania grę boulder dash ? najlepiej na dyskietce :)
a jeżeli nie to może ktoś wie jak zreanimować taką dyskietkę ? oczywiscie chodzi o te duże duskietki (5,25")
jestem troszke zdesperowana bardzo proszę o pomoc ;)
Jaka masz stacje ?
I chodzi ci o oryginal czy tez zwykla zapisana odpowiada ?
Jeśli to nie uszkodzenie mechaniczne, to można spróbować przeczyścić dyskietkę.
Proponuję w pierwszej kolejności przeczyścić głowicę w stacji dysków.
Często przyczyną problemów z odczytem jest właśnie zabrudzenie głowicy.
Ehh proponujecie pewnie zbyt trudne rozwiązania, jak się pyta o to czy ktoś ma dyskietke to podejrzewam, że czyszczenie głowicy odpada i zgranie tego z atr też - stąd też pewnie pytanie. Mogę się mylić oczywiście.
Na PW masz wiadomość.
nie nie chodzi o orginał :)
macie racje czyszczenie głowicy i dyskietek jest dla mnie zbyt trudne bo komplepnie się na tym nie znam
mam przerwe w sesji i chciałam sobie poprostu zagrac wszystkie dyskietki mi działają z wyjątkiem tej jednej z boulder dashem :(
A w jakim regionie Polski mieszkasz, chodzi mi o miasto??
Zawsze znajdziemy jakiegoś Atarowca który da radę :P
eee co za dżentelmeny z Was? żaden nie chciał pomóc dziewczynie w potrzebie? nieładnie, gdybym nie miał swojego 8-bitowego sprzętu poza domem juz przesyłka byłaby w drodze. Stryker? Ty masz tam stado dysków, podeślij :)
btw. znając Asa ;) za dwie godziny podjedzie z piskiem opon pod dom z dyskietką zamiast kwiatów ;)
Podaj adres, to nagram co trzeba i wyślę.
Już też pisałem do niej na emaila w tej sprawie - mam stado dysków i cały sprzęt na wierzchu także powinno się udać. Trzeba się śpieszyć bo walentynki idą a takiego prezentu to mało która chce ;)
Macie rację mało która by chciał zwłaszcza że nie wiele osób z mojego otoczenia i wieku w ogóle pamiętają coś takiego jak ATARI.
ja za to świetnie pamiętam jak robiłam wszystko żeby nie iść do szkoły i posiedzieć grająć właśnie w boulder dash'a, river ride, zybex, super cobra, nadral itp.
dziękuję wam bardzo za zainteresowanie ;)
zmień otoczenie :D
tele nowela sie urwala , trzy dni minely jakis dzentelmen wyslal ta dyskietke ?
Dyskietka gotowa ale niestety Ahira milczy.
Przepraszam was zmogły mnie egzaminy :(
czy nadal mogę wysłać Ci mój adres ?;)
Na emailu masz informacje - dyskietka jest gotowa.
Wyślij na emaila i wyśle dyskietke.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Boulder dash
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 62 zapytań