850 zl shipping free
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Bałagan » sprzedam Commodore Disk Drive 1581 , full box itd
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
850 zl shipping free
No tanio nie chcesz, nawet jak z boxem:
http://www.ebay.pl/itm/COMMODORE-DISK-D … 256bc55b02
http://www.ebay.pl/itm/1581-DISK-DRIVE- … 3cc0995f97
A czym taka stacja się różni od 1541 ?
http://lmgtfy.com/?q=commodore+1581 :)
1581 = 3.5"
1541 = 5.25"
I jest bardzo żadka
Wcale nie jest tak bardzo RZadka :)
Na pewno rzadsza niż 1541 II, czy nawet 1571, ale bez przesady, co tydzień jest conajmniej jedna a czasem małe stadko na ebayu.
Wg mnie jej ceny są nieracjonalnie wysokie. To w końcu tylko stacja dyskietek, a wołają za nią jak za 1/3 albo nawet 1/2 Falcona.
Oczywiście kolekcjonerstwo często nie jest racjonalne..
Z rzadkością sprzętu różnie bywa. U nas nie jest zbyt popularna i rzadziej się pojawia niż na ebayu stąd też pewnie cena wysoka.
Generalnie jest po prostu mniej tych stacji.
@uic0Bee 1541-II jest rzadkie, gdybym miał oceniać dostępność tej stacji w skali 1 do 10 gdzie 1 to bez problemu możliwość kupna a 10 to nie możliwe do zdobycia to dałbym tej stacji 1. Na allegro tego sporo jest. Oczywiście stan wizualny to inna historia.
W przypadku 1581 ustaliłbym skale ze 3-4 ponieważ jak już napisałeś często się pojawiają.
mowny w czym problem ???
stacja sprzedana w cenie z ogloszenia
pawel, coś kręcisz :) "1541-II jest rzadkie" czyli "1 - bez problemu możliwość kupna" i "Na allegro tego sporo jest" ?
Madko bozka , co się ze mną dzieje w tym tygodniu?!? Najpierw podmieniłem w "pożądana" teraz w "rzadka".... Za dużo internetu :D
@uicr0Bee zakręciłem się miało być że nie jest.
1581 bywa na allegro ?
Raz w zyciu widzialem chcialem upolowac, ale mnie przestrzelili
Wcale nie jest tak bardzo RZadka :)
Na pewno rzadsza niż 1541 II, czy nawet 1571, ale bez przesady, co tydzień jest conajmniej jedna a czasem małe stadko na ebayu.
Wg mnie jej ceny są nieracjonalnie wysokie. To w końcu tylko stacja dyskietek, a wołają za nią jak za 1/3 albo nawet 1/2 Falcona.
Oczywiście kolekcjonerstwo często nie jest racjonalne..
Oj tam oj tam...!
A widziałeś po ile chodzą Tomsy 710 bądź 720 ....
710tka w pudełku znikneła w 6godzin za 2k pln.... na allegro :P
A za 720stkę kolekcjonerzy dają 1k € :)
no offence As, ale ja za Tomsa nie dałbym nawet 100PLN i to mówię całkiem serio :)
Wiem Gep :P Ale tym sposobem wiem gdzie będę teraz jeździł do fryzjera:
- ulica Bełdan 2 :)
Ale skoro stacja do comodorka ma kosztować 1/2 falcona do chciałem wyprowadzić z błedu że to nie jest wcale drogo :P
Bo stacje 5 i 1/4 cala do atari xe/xl potrafią kosztować i dwa Falcony :P
Wiadomo nasze zabawki są coraz droższe :)
Dlatego trzeba nasze zabawki pucować, utrzymywać w odpowiednim stanie aby się na nas nie obraziły i stały mnie wartościowe ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » sprzedam Commodore Disk Drive 1581 , full box itd
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 62 zapytań