26

spoko, ale wytlumacz to mojej rodzince.... :)

27

dla chcacego nie ma nic trudnego

28

Rodzinka nie pije ? (tfuu nie świętuje ćwierćwiecza ?)

Może od razu jedźmy do Lewisa (każdy flaszke bierze i wałówę) będzie kulturalna impreza

Lewis: u mnie na wsi się dało to dlaczego nie u ciebie (no może liczba uczestników bylaby wieksza).

KTO PADNIE WCZEŚNIEJ (MIKER) BEDZIE WRZUCONY DO GARAŻU I JUŻ

All I hear is the sound of me falling on the ground

29

Ale  teraz jest zimno i nie mozna pic na polu z krowami :(

Une jolie femme qui dance,
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

30

zależy co się pije :D

31

Ale  teraz jest zimno i nie mozna pic na polu z krowami :(

Szczegolnie ze juz dawno zapadly w sen zimowy

32

panie lewis i coz asan na tak zacne dictum ze strony szerokiego gremium odpowie ? czy mozna liczyc na zaciesnienie kontaktow z wacpana familija ? a moze od razu kazdy stawi sie oficjalnie z lepsza polowa, jelsi oczywiscie takowa posiada, i z druga polowa w reku i zrobimy sobie BARDZO KULTURALNY SZTAB ...

prosilbym o jakis komentarz do powyzszego ze strony naszego jubilata

33

Boże uchowaj

MM: Rule #7.

34

Wybaczcie, ale nie da rady... :(

35

a w przyszlym miesiącu robimy jajeczko ... param pam pam ;))

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

36

to ja sie jeszcze chcialbym dowiedziec o pewna wazna dla mnie sprawe. jako ze w sobote przyjezdza do mnie yonek, mozemy nie byc na sztabie od poczatku, a przybyc na niego w godzinach wysoce wieczornych (tj. po 24:00) czy w zwiazku z tym jest planowane przeniesienie sie tam gdzie zwykle, czyli do foxa na chate. jesli tak to mniej wiecej o ktorej, cobysmy po proznicy po knajpach nie latali. prosilbym potencjalnych uczestnikow o wypowiedz w tym temacie. ma sie rozumiec ze bardzo fajnie by bylo gdyby wlasciciel mieszkania sie tez wypowiedzial co i jak.

37

no bedziemy spiewali ... lubudubu lubudubu niech na zyje prezes naszego klubu ... niech zyyyyyje nammmm !!!

A dzie Jarząbek?!?  :lol:

Spox - jak dotrwam też jestem!!!

SZTABOWCY WSZYSTKICH KUFLI ŁĄCZCIE SIĘ!!!
:)

I Ty zostaniesz big endianem...

38

dotrę z opóźnieniem 8)
ach ta szkoła :P

39

A moja obecność stoi pod znakiem zapytania...   chory jestem.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

40

to sie bierz za leczenie ... pozatym nawet jak chory jestes, to bachniesz 2 razy po 100 i nastapic powinien cud ... heh