1 Ostatnio edytowany przez amiga_rulez (2012-02-07 05:42:04)

Do sprzedania Atarus z mojej kolekcji , nie kreci mnie ten komputerek z prostym "gui" ale mialem 3 egzemplarze uzywalem do demek .. ten akurat jest w doskonalym stanie ,bez pekniec,bez przebarwien ,pelna wersja z myszka z okablowaniem instrukcja nie zniszczonym pudelkiem.
Dla fana atari ST bedzie egzemplarz marzenie uklad klawy UK tos UK.

cena jaka mnie interesuje 490 zl z odbiorem osobistym ..jakies demko DHSu zapuscimy zeby przetestowac sprzet..
wiecej pytan na prv

Widzisz atarowca ze zlamana noga..co robisz ? łamiesz mu druga ...

2 Ostatnio edytowany przez Cyprian (2012-02-07 16:34:37)

...

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

3

Facet poważnie podchodzi do interesu a ty mu proponujesz marne 50 zeta za całkiem przywzoity zestawik. A fe !

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

4

Witam
jestem zainteresowany prosze o info gdzie mozna sprzet odpalic i przetestowac.
Poprosze rowniez dokladne zdjecia obudowy portow myszki pudelka.

5 Ostatnio edytowany przez Cyprian (2012-02-07 16:34:51)

...

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net

6

fajnie jestem z Woli biore calosc !
Prosze zarezerwowac dla mnie ten egzemplarz

7

ok

8

Cyprian napisał/a:

masz rację, przegiąłem

dam 55 zeta

widze ze niektorzy maja kompleks malego penisa ?
nie masz pieniedzy nie chcesz kupic po co buzia klapiesz ?

9

A moze masz Atari 130 XE w boxie w stanie kolekcjonerskim ? Chetnie odkupie

10

Misha napisał/a:

A moze masz Atari 130 XE w boxie w stanie kolekcjonerskim ? Chetnie odkupie

czesc niestety nie mam
wiecej pytan prosze na prv

11

a wiec do uslyszenia dzieki za rezerwacje tego zestawu

12

a wiec do uslyszenia dzieki za rezerwacje tego zestawu

13

amiga_rulez napisał/a:

widze ze niektorzy maja kompleks malego penisa ?
nie masz pieniedzy nie chcesz kupic po co buzia klapiesz ?

nie podniecaj się zbytnio cwaniaczku,

proponuję tyle ile jest to warte

Misha, upewnij się tylko czy to STE nie ma uszkodzonego czpiu DMA - numer seryjny C025913-38 PH23-001A.
STE z takim czipem albo kasuje dane z twardego dysku albo wogóle nie wspópracuje z twardzielem / satandiskie / ultrasatanem.

tutaj znajdziesz detale: http://joo.kie.sk/ultrasatan/steproblem/

14

Myślę że Misha nie ma zamiaru go nawet w pudełka wyciągać :)

15

Cyprian napisał/a:

proponuję tyle ile jest to warte

jesli to jest warte 55 zl .. z miejsca kupuje 8 sztuk
podaj nr konta lub podjade z kase i wezme te 8 sztuk

16

temat do zamknięcia sprzedane za 490 zl  do Mishy
dziekuje za przelew
zapraszam po odbior

17

amiga_rulez: na tym forum jak wyjedziesz z takim nickiem ( dla niektórych nie do przełknięcia) i jeszcze walniesz to i owo o "gui" etc to na 100% kilku ortodoksów którzy tu sie udzielają zleją Cie ciepłym moczem lub pojada paroma tekstami...tak będzie zawsze. Zeby nie było, też jestem AMIGOWCEM z wyboru, ale mam też sprzęt Atari i mam do tego wszystkiego dystans, także na przyszłość nie zaczynaj dyskusji od wrzutek typu rulezowanie z czasów Top Secretu itp. bo po pierwsze nie te czasy, bo drugie nie ma to żadnego sensu. Przeca możemy normalnie podyskutować bez udawadniania komuś że jest c*** etc.

gep/lamers^dial

18

dzieki za transakcje zestaw byl wart swojej ceny
jeszcze raz wielkie dzieki

19

rowniez bylo milo
Atari zostalo sprzedane za 490 zl czy malkomentom  typu Cyprian podobalo to sie czy nie ..
temat do zamknięcia sprzedane
Dziekuje i zapraszam ponownie

20

"Malkontentom", też dał...

Bez odbioru! :P

I Ty zostaniesz big endianem...