Tzn. że jest was dwóch .... o kurr........ :)
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Czy Falcon 030 to niewypał ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tzn. że jest was dwóch .... o kurr........ :)
3trzech!!!! :P
Ale na szczęście tylko jak się bawię tymi zabawkami.
Może i się mieści ale na styk, tak, że ma się wybrzuszenie. Do 040 i 060 najlepiej mieć osobny zasilacz, bo firmowy nie wyrabia. Ale ogólnie to co sobie próbujemy udowodnić ?
Do 030/50 tez lepiej zastosować inny zasilacz, dodatkowo musiałem wprowadzić małą przeróbke bezpośrednio na płycie głównej by sie ustrzec skoków napięcia (gdzieś na sieci jest schemat). Zresztą jak kto lubi, część ludzi wolała desktopy a inni towery (pewna firma z Bartoszyc robiła na tym drzewiej niezłe pieniądze)
Infinitive to była kupa, ale Ebox był fajny. Miałem, to wiem :)
AS ja tylko żartowałem z tą sprzedażą :)
Faktycznie obudowy Ebox to był czad, dobre jakościowo no i te diody powalały .
Trochę zoftopikuję ale chyba jeszcze większym niewypałem niż Falcon030 był Sam Coupe ;)
W pełni kompatybilny z ZX Spectrum a do tego miał Prince of Persia niemal jak na Amidze (i niewiele więcej).
Co ty chcesz? :)
Sorry, ale wypuszczenie w 89' komputera o konstrukcji Sama Coupe to przepraszam, pomyłka. Marketingowo był przegrany na starcie, technicznie zapóźniony o jakieś dziesięć lat. Konstrukcyjnie też nieudany.
Trochę zoftopikuję ale chyba jeszcze większym niewypałem niż Falcon030 był Sam Coupe
nie za bardzo rozumiem po czym wnosisz że Falcon był nie wypałem.
Adam w drugim poście tego wątku wyjaśnił ;)
zaraz sie zacznie od nowa ;) a juz....prawie był spokój ;)
Na szczęście nikt się nie czepia małego Atari :)
> Na szczęście nikt się nie czepia małego Atari
no to juz: amiga ma wiecej pałeru od małego atari
To może pójdźmy o krok dalej: PC ma więcej "pałeru" od tego wszystkiego wymienionego tutaj razem wziętego...
Może pójść dalej: pierwszy lepszy telefon z androidem ma więcej poweru od tego wszystkiego tutaj razem wziętego...
PC ma więcej "pałeru" od tego wszystkiego wymienionego tutaj razem wziętego..
KŁAMSTWO! ;) Mój PC 100MHz nie ma więcej niż wszystko wymienione tutaj ;)
moje TT bije to wszystko rocznikowi na głowę jak sem Głowaś
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 16/32bit » Czy Falcon 030 to niewypał ?
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 63 zapytań