Jak sadzicie czy Marcys wybierze Atari czy swoja Pania?
Pozdrawiam wszystkich zaobraczkowanych ;)
-----------------
sorka za bledy
mam nadzieje
ze nie dostane
bana za te
chore pomysly
-----------------
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Bałagan » Marcys i Atari
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak sadzicie czy Marcys wybierze Atari czy swoja Pania?
Pozdrawiam wszystkich zaobraczkowanych ;)
-----------------
sorka za bledy
mam nadzieje
ze nie dostane
bana za te
chore pomysly
-----------------
chyba ci się w domciu nuuuuuuuuuuudzi :lol: :lol: :lol:
kiedys w jakims wywiadzie przedstawiciel polskiej sceny rockowej powiedzial ze gdyby nie zony, historia rocka w polsce potoczylaby sie zupelnie inaczej, przez zony wszyscy zlagodnieli, nie maja juz tyle czasu co przedtem
i mysle ze to tyczy sie kazdej grupy, te cholerne zony oglupiaja
Ja dałem, że przyjedzie, choć osobiście mało w to wierzę...
Aczkolwiek dobrze by było go wreszcie zobaczyć!
A do jego Pani apeluję o wyrozumiałość, bo taki zamordyzm prawie nigdy się dobrze nie kończy -> właśnie wczoraj/dzisiaj wróciłem z imprezy, gdzie był gostek, który po kłótni z zazdrosną "narzeczonom" trafił pod jej bryczkę i teraz w gorsecie łazi.... 8O
TeBe: Więcej seriali dla żon :rolleyes:
w takim razie powstaje pytanie: po co sie zenic ?
chyba ci się w domciu nuuuuuuuuuuudzi :lol: :lol: :lol:
Asik mi sie nie nudzi w domci, to powazna sprawa ...
Ja dałem, że przyjedzie, choć osobiście mało w to wierzę..
Wiara to podstawa ;) moze go zobaczymy kto wie....
.... przez zony wszyscy zlagodnieli, nie maja juz tyle czasu co przedtem
100% racji .... coraz mniej czasu, i ciagle te gadanie ;) "zrob zakupy, posprzataj, zabierz ten komp, czemu nie masz dla mnie czsu , koledzy wazniejsi, co bedziesz jechal na jakis glupi zlot!!" itp
w takim razie powstaje pytanie: po co sie zenic ?
Bo Polak tak ma, jak ma dobrze to narzeka, a jak ma gorzej to narzeka ze kiedys bylo lepiej :) Bez zony zle, a z nia jeszcze gorzej :)
Zajczyk ->dostajesz jeszcze obiady :)?
"zrob zakupy, posprzataj, zabierz ten komp, czemu nie masz dla mnie czsu , koledzy wazniejsi, co bedziesz jechal na jakis glupi zlot!!"
o, z tego znam "posprzataj" :)
A "zabierz ten komp"? Na stole został Ci tylko pecet...
Buhaha niesamowici jesteście :)
Buhahahha nie mogę :D Nie wiem od czego zacząć :D Bo tyle tu do powiedzenia mam :D
Myslałam ze takie teksty co do małżenstwa ma tylko jeden z moich znajomych ale widzę większa grupa was tu jest hihihihi.
Może i dzięki kobietonm faceci łagodnieją choć nie koniecznie :D Ale napewno faceci baz kobiet gorzknieją i stają się marudni i bazurzyteczni w każdej dziedzinie zycia :P
Miker moze tej narzeczonej się pedały pomyliły u kobiet się to zdarza :P Ja np dziś pomyliłam pasy ruchu hihihi
Po co się żenić?? Po to żeby mieć osobę która Cie kocha która może każe a raczej poprosi o posprzątanie, zakupy itp ale cóż to za radość wiedzieć że ktoś czeka na Ciebie w domu ze jest osoba na której można bezgranicznie polegać Zapoytajcie szczęśliwych żonkosiów jakie to uczucie wziąć w ręcę swojego synka który ma pare godzin a poznacie sen życia i małżeństwa, a jak już mówilam żona napewno nie zabroni wyjazdu na zlot czy spędzania czasu przy ukochanej Atarynce o ile nie bedziecie tego robić 24 h na dobę. No ok kończę bo się rozpisałam :P Ale jeszcze coś dodam jeśli ktoś spróbuje mi się przeciwstawić :D
cmokaski
Jurgi: dlatego czeka mnie wyprowadzka tam, gdzie bede mial wiekszt stół :)
Jestem. Niby gdzie mam wracac? Przeciez ja nigdzie nie poszedlem. Caly czas sledze wszystko tylko z ukrycia i z racji wiekszych obowiazkow jestem malo dynamiczny ;)
Swoja Pania juz wybralem ;)
Jak tylko mi syn podrosnie, posadze go przed Atarakiem :)
Odpale QA i kaze zrobic tecze :P
Pozdrawiam,
--
MaReK vel. Marcys
Marcyś jak Ty mi nie przyjedziesz na Quasta to ja Tobie zrobie tęcze...kolorów pod okiem...;)
<ciach>Zapoytajcie szczęśliwych żonkosiów jakie to uczucie wziąć w ręcę swojego synka który ma pare godzin a poznacie sen życia i małżeństwa,(...)<ciach>
Święte słowa....
Nie da sie opisac uczucia ktore mnie ogarnelo, kiedy wzialem pierwszy raz na rece mojego synka - urodzil sie jakies 10 minut wczesniej...
A jak komus zbliza sie 'termin' - bardzo polecam porod rodzinny.
thePink
.. hehe;- też najwyraźniej należe do tej bardziej hard-core'owej grupy :: przy porodzie byłem :twisted: - wrażenia niesamowite... a dziś - siedzi 4-latek;- od czasu - do czasu grywając w Klosa, Stealth, czy inne klasyki... :lol: - cóż - nowe pokolenie należy kształcić jak należy :)
Sens życia znalazłem, ale zgubiłem.
A nie sie tam jakoś do dzieciaków nie spieszy.
Lubię dzieci, ale cudze.
e tam - nie znacie się! :lol:
Ostatnio puszczałem mojej pannie demcia z Atarci, szczególnie z ostatniego chwasta - była zachwycona! :)
... :D :D - Miker; a później:
"zrob zakupy, posprzataj, zabierz ten komp, czemu nie masz dla mnie czsu , koledzy wazniejsi, co bedziesz jechal na jakis glupi zlot!!"
:twisted:
Pinek - za pozwoleniem - to nie był Vasco... :lol:
Nie - zaraz umyję naczynia - se oleżały - może coś wyrosło - będzie na obiadek. :P :D
Ile razy ja to już słyszałem...
Kobiety to egoistki jeśli chodzi o związek. Żadna nie była w stanie zaakceptować mojego atarowskiego zboczenia. Niektóre nawet twierdziły, że zdradzam je z Atarką (zwracam uwagę na rodzaj żeński).
Pinek - za pozwoleniem - to nie był Vasco... :lol:
wiem, lecz interesujace mnie zdanie właśnie tam było - a było najbliżej :lol:
Lizard - to to ja też niekiedy słysze .. :D
Jurgi: dlatego czeka mnie wyprowadzka tam, gdzie bede mial wiekszt stół :)
...i całe piętro do sprzątania zamiast jednego pokoju.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Marcys i Atari
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 67 zapytań