Pierdu pierdu...!
Przeprosiłem się dzisiaj z Falconem, od 3dni katuję amigę 1200 060...(od kiedy ją dostałem leżała jak się okazało 5lat w piwnicy)
Amiga kładzie Falcona pod każdym wzdlędem, Falcon może mieć dsp sreespe blittety slittery hu**jemuje i dzikie wężę.
Demka na Amigę, pewnie nie starczy z 5lat aby zobaczyć wszystkie...
Sporo jest naprawdę genialnych i naprawdę wywołujących opad szczeny. iii ale???
Porty demek z amigi na Falcona 060, fakt na amidze tną jak dzikie (mam jakieś hu** 060 w amidze bo ma tylko 75mhz)...
Na Falconie działają szybciej (o bosze!) wzobogacają dzięki temu liczbę dem na falcona 060 do 6szt!
Ale jak usiądziecie sobie w salonie podlączycie amigę do waszego sprzętu grającego a później zrobicie to samo z Falconem ...
Sorry amiga ma drewniany dźwięk!! (nie piszę o Pinokiu)
Przykro mi ale tak jest...
trzy razy oglądałem demko hmmmm dźwięk kładzie wszystko i wszystkich, koncerty hd nagrane w dts hd mają jakiś taki hu** dźwięk.
Undersocre kładzie dźwiękiem, dramdimension dźwięk masakruje, ats maskra.....!
Ulubiony Delego sololumenyczyznm ojojojojoj ....
Przy Falconie pozostaje sens posiadania ct63 w zasadzie nie wiem po co.
Falcon stock kontra amiga stock w demkach, niestety amiga słabo wypada (!)
Aby nie było przejechałem demka z amiga wg. pounet.
Najfajniejsze dźwiekowo demo z Falcona to dont brake the oath (ale to wymaga 030 50mhz)
** do amigi mam porzyczoną kartę cf, ale już zrobiłem sobie image, abym się nie musiał gimnastykować.
*** Gep rozumiem czemu wybrałeś Amigę 1200, bo pewnie od 18lat jak ją masz nie zobaczyłeś na nią wszystkich dem :P
Falcon to sprzęt dla ????... dla mnie ....