http://www.mumbojumbo.com/rt.anthology.html i wszystko jasne ! Wymiękłem. Niezła zabawa :)
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Miejsca w sieci » Activision Remix
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.mumbojumbo.com/rt.anthology.html i wszystko jasne ! Wymiękłem. Niezła zabawa :)
o kur*** ;) ja to chce !!!!!!!!!!!!! dawac mi to !!!!!!!!!! skad to sciagne chodz wersje demo .....................jezeli taka istnieje......
PC:
& PII 450MHz
(PIII - 550 Recommended)
& 128MB RAM
(256 MB RAM Recommended)
& 270 MB free HD space
& Windows 98SE/ME/XP/2K
& Video: AGP with at least 32 MB
& DirectX 8.1
(Provided on CD)
A mnie sie zawsze wydawalo ze 2600 to prosta maszynka
Też mnie niesamowicie zatkało ... no coż ... wyobrażam sobie jakie wymagania musi mieć np. taki River Raid
Zawsze wiedziałem, ze w atarce drzemia niesamowite mozliwosci
No... żeby zaemulować najlepszy sprzęt na świecie to byle czego mieć nie możesz :)
A w ogóle to jakiś download by się przydał (i zniżka dla atarowców)... ;)
STRYKER: nie wiem jak Ty, ale ja namierzyłem w sieci eDonkey.
to prawda; na osłopodobnych ten stuff juz jest:)
o kur*** ;) ja to chce !!!!!!!!!!!!! dawac mi to !!!!!!!!!! skad to sciagne chodz wersje demo .....................jezeli taka istnieje......
Cos mi sie wydaje ze bedziesz to mial w poniedzialek w domku :) Santa Claus is everywhere :) Thx Fairlight :D
Cos mi sie wydaje ze bedziesz to mial w poniedzialek w domku :) Santa Claus is everywhere :) Thx Fairlight :D
heh ;) doszła.... włączylem i ruszyla na moim Duronie1200....włączylem dwie giery RiveRaid grafa zajebista ;) jak z Atari.....potem Degathlon --> zamiast joyów bedzie trezba niedlugo wymienic klawiaturke ;) no i ta muzyczka z radia fajne przygrywa ;) ogólnie total mega wypas produkcja....każdy atarowiec-grzybowiec powinien w to zagrać :)
moze jakis namiar spoza osiolodonkeyoemulow ?
jak mi się dociągnie, dam namiar na ftp
oka, mam to, mogę udostępnić, ale....
1. ftp na SDI
2. ponieważ punkt 1, to ograniczony download dla anonymous do 5 kilo dla wszystkich w sumie, więc nie ma sensu ciagnac w kilka osob
3. jeden slot na IP
4. max 5 userów
ewentualnie jak ktoś ma szybki ftp, to ja mogę uploadnąć i skorzysta więcej osób, jak wolicie
ip. 213.76.193.130
user/pass : ftp
jak chcecie moge to pociąć na mniejsze paczki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » Activision Remix
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 58 zapytań