dynamike2010 napisał/a:AS ma racje, ze sprzedaje, bo poki co to niestety maszyna bedzie zbierac kurz :/ Oby kupil ktos cierpliwy i pracowity :)
Jestem bardzo cierpliwy, obejrzałem wszystko co było na Falconie do obejrzenia, pobawiłem się nim , zagrałem we wszystkie gry jakie na niego powstały. Próbowałem nawet na nim oglądać filmy i spokojnie się da, oraz sieciowałem z niego i pisałem posty na tym forum (jest parę bez polskich znaków, to z falcona :P )
dynamike2010 napisał/a: To juz nie jest Atari! I zadna sztuka wrzucic TAKI proc i zrobic 3D... A nawet jesli beda tekstury, to przy tej predkosci nie bedzie to wygladalo "dobrze".
A nie prawda!
Pod 060 mamy dwa dema derealization i Supernatural oraz We Reached Stars ale to trochę słabe demo ja na 060 :P
+trzy porty dem z amigi 060 oraz parę interek i zaproszeń na party.
Obawiam się że na super videl-a pewnie nic nie powstawnie, tak jak nic nie powstaje na 060.
Na gołego Falcona jest kilka naprawdę zajeb** dem!
Mnie w takim hmmm powala np. muzyka, dreamdimensin, ats itd. Tylko Falcona trzeba podłaczyć do czegoś lepszego niż małe i śmiedzące głośniki stereo 2x5wat. I wtedy jest niezły czad.