Witam
Jak w temacie z chęcią przygarnę taki kabelek :) Mam około 100 dyskietek samego dobra a nie mogę się do tego dobrać .
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię kabel do stacji 1050
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Jak w temacie z chęcią przygarnę taki kabelek :) Mam około 100 dyskietek samego dobra a nie mogę się do tego dobrać .
Pozdrawiam
Ostatnio ceny są wysokie wszystkiego to i ja postanowiłem także je podnieść - sprzedam za 120zł kabel SIO.
Temat do zmakniecia kupilem za 20 zl . Frustracje prosze rozladowywac w innym dziale forum :)
A ten ktoś nie ma jeszcze jakichś sztuk ? Za te 20 zł ?
20 zł poniewaz kupilem pare innych rzeczy
PrzemasIII chcesz zarobić? dam 40 :)
Jakie frustracje, podałem swoją cenę za ten kabel - czy go kupisz czy nie to był twój wybór :)
PrzemasIII chcesz zarobić? dam 40 :)
Na allegro masz 2 kable do licytowania po 20 zl kazdy . Ja kabel kupilem do swojej stacji .
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię kabel do stacji 1050
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 56 zapytań