YEach
Szanowni Falconiarze.
Czy istnieje jakiś patch do tej gry aby uruchomić ją na 060??
Gra daje możliwość uruchomienia się z fastramu?? jak wyczytałem, ale jak to zrobić?
Wygląda całkiem fajnie, ale grać na 030 to się nie da.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Moon Games
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
YEach
Szanowni Falconiarze.
Czy istnieje jakiś patch do tej gry aby uruchomić ją na 060??
Gra daje możliwość uruchomienia się z fastramu?? jak wyczytałem, ale jak to zrobić?
Wygląda całkiem fajnie, ale grać na 030 to się nie da.
Jaki jest efekt jak uruchamiasz?
Spróbuj z wyłączonym cache.
Wszystko jest ok. do momentu uruchomienia samej gry, mogę łazić w menu itd. itp.
Jak próbuję zagrać to czarny ekran.
W trybie 030 działa normalnie(dla mnie za wolno :( )
"An easy way to start, even for LAMERS" w menu gry... :D
btw. gierka niezła, ale grafik do rozstrzelania ;)
Jesli dobrze pamietam to Moon Games/Moon speeder odnosza sie do tej samej gry. Aczkolwiek AS gratuluje CI powiedz mi chociaz na poczatek w jakiej konfiguracji chociaz czesciowo udalo CI sie odpalic ta gre mi sie wysypuje juz na poczatku standardowy blad ct63.
Probowalem to odpalac pod czystym TOSem
Pozdro
Kroll
tos+nvdi+hddriver wszystko działa do momentu próby zagrania...
tos+nvdi+hddriver wszystko działa do momentu próby zagrania...
Kombinowalem z Cache wylaczlem go ale i praktycznie zachowuje sie tak pisal AS niby sie uruchamia potem jakos w koncu udaje sie uruchomic pisze please wait loading and depacking po czym i tak nie wiem czemu chce cos czytac z dyskietki az w koncu sie wywala i tyle. W sumie zeby ja uruchomic w trybie 030 to tez trzeba sie nakombinowac, niewiem czemu pissze prosze wlozyc dyskietke i nacisnij FIRE niereaguje musze wlozyc jakakolwiek dyskietke to wtedy ruszy. Tak samo sie u was zachowuje ?
Pozdrawiam
Kroll
W 030 chodzi normalnie bez dyskietki.
W 060 wszystko jest ok do momentu próby zagrania.
No to nie wiem moze znowu mam jakas feralna wersje tej gierki. AS wrzuc na priv przy okazji
Pozdrawiam
Kroll
Otoz dzisiaj sciagnalem z tej francuskiej stronu moongames i zauwazylem ze to jest troszke inna wersja niz ja mialem u siebie na dysku zadnego ladwania z dyskietki nie chce tylko normalnie sie odpala. Co prawda w menu tak strzalka jakos dziwnie wolno chodzi chociaz gra jako training mi sie uruchamia
AS udalo mi sie odpalic w trybie 060 ale nie widze zeby sama gra dzialala szybciej niz w trybie 030.
Pozdrawiam
Kroll
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Moon Games
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 62 zapytań