jak na ebayu wystawić w kategorii Computing > Vintage Computing ?
w polskiej wersji nie ma takiej kategorii, jeśli mam konto w polskim to mogę wystawiać na zagranicznych? jak?
profilaktycznie: DELY zachowaj uwagi dla Siebie... sam nie troluj.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » sprzedawanie na ebayu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak na ebayu wystawić w kategorii Computing > Vintage Computing ?
w polskiej wersji nie ma takiej kategorii, jeśli mam konto w polskim to mogę wystawiać na zagranicznych? jak?
profilaktycznie: DELY zachowaj uwagi dla Siebie... sam nie troluj.
Wystarczy, że zalogujesz się na ebay.com, ebay.de, ebay.co.uk czy innej wersji i tam szukaj. Konto jest dla wszystkich to samo.
Dokladnie to co Pawel powiedzial.
W Polskiej wersji ebay'a odpowiednim miejscem na sprzet Atari jest chyba Komputery i Laptopy > Pozostałe
Jak bym sie nie bawil w Polskiego ebay'a tylko skorzystal z alllegro
dzięki
Weśnose zmień forum np. na takie http://community.ebay.pl/topic/Sprzedaw … 2000002690.
Tam piszą, że jak kcesz mieć kategorie z ebay.de - wystaw w .de.
do sprzedawania na zagranicznych ebayach wymagane jest pewnie konto PP ?
Na Polskich chyba też - jak coś wystawiałem ostatnio to wymagane było i jeszcze jakieś tam dziwne rzeczy bym musiał zrobic z kontem paypal (zmiana z prywatnego na jakieś rozszerzone płatne czy coś) gdybym sprzedał kilka przedmiotów itp. Pod tym względem nie zrozumiałem sprzedaży na ebayu.
Chociaż może chcieli Paypala bo zaznaczyłem opcje sprzedaży na cały świat.
a czym wysyłacie paczki? poleconym czy paczką? do Europy i poza nią?
@bezrobotny - powiedz lepiej co chcesz tam sprzedawać...
Dzięki naszej ukochanej poczcie możesz nadać przesyłkę - cennik masz na ich stronie wraz z regulaminem i wzorami wypełniania oraz wszystkimi innymi potrzebnymi informacjami.
płytki do sparty chciałbym opchnąć... zmieści się w kopertę...
No to już wiesz, że listem spokojnie puścisz - sprawdź na stronie poczty - tam jest wszystko opisane!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » sprzedawanie na ebayu
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 57 zapytań