Witam
Najchętniej w pudełku, jakieś gry/akcesoria mile widziane
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię Atari 130XE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Najchętniej w pudełku, jakieś gry/akcesoria mile widziane
zobacz na allegro, jest kilka ...
obydwa nie spełniają moich kryteriów :P Gdyby ten drugi był z kartonem to takiego bym właśnie licytował :)
Karton nie ma większego wpływu na działanie komputera. Przeważnie używa się go i tak wyjętego ze środka.
Ja już tak mam hahaha . Jestem kolekcjonerem i wole mieć karton tego co stoi na moim biurku tak mam ale to moje zboczenie :P
Tylko z tymi kartonami to uważaj, bo niektóre potrafią być mordercze :D
http://www.youtube.com/watch?v=uvn0SH-MnaI
true true
Karton nie ma większego wpływu na działanie komputera. Przeważnie używa się go i tak wyjętego ze środka.
Slusznie, wiekszosc kartonow, ktora przyszla razem z komputerami kurzy sie gdzies na szafie w pracy... a w obliczu ostatnich wydarzen w Klanie bede musial je solidnie przywiazac do szafy (tym bardziej ze w srodku sa malutkie pudeleczka od gier), a potem jakos co noc trzymac ten kredens... Zmusze sie kiedys i sprzedam (drogo) na allegro (odbior osobisty bo przeciez material kolekcjoonerski, a poczata nie potrafi delikatnie sie ze styropianem obejść)...
temat do zamknięcia nabyłem na alledrogo niezły zestawik
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię Atari 130XE
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 57 zapytań