Zawsze możesz dorobić w Jagu przełącznik PAL/NTSC z gier tylko problem był z Dragon's Lair na PALowskich konsolach się wieszał :/
Atari Falcon 030/14MB + CT63/256MB + SuperVidel + SVEthLANa + CF16GB + DVD HP SCSI
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Konsole » Jaguar flash cartridge
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zawsze możesz dorobić w Jagu przełącznik PAL/NTSC z gier tylko problem był z Dragon's Lair na PALowskich konsolach się wieszał :/
Dzięki, jakieś info odnośnie takiej przeróbki? Bardzo to skomplikowane?
bardzo proste tutaj link
http://www.123people.de/ext/frm?ti=pers … ag_eng.htm
kabelek i przełącznik 50/60Hz
dzięki, fajna stronka. Będę musiał pokombinować...
Odgrzewane kotlety nie są takie złe ;)
W czasach początku Jaguara Atari rozważało projekt flashcarta pod nazwą roboczą "Orlando". Ładowany był przez port LPT, miał 4MB flash, 128k ROM, gal, i parę ttl-im Mam oryginalny schemat ideowy tego ustrojstwa, ale bez wsadów gal i rom :(
Duddi....zapomniałeś
Odgrzewane kotlety nie są takie złe ;)
W czasach początku Jaguara Atari rozważało projekt flashcarta pod nazwą roboczą "Orlando". Ładowany był przez port LPT, miał 4MB flash, 128k ROM, gal, i parę ttl-im Mam oryginalny schemat ideowy tego ustrojstwa, ale bez wsadów gal i rom :(
Czy ktos dysponuje takim cartem i mógłby zgrać pliki wsadowe?
jer napisał/a:Odgrzewane kotlety nie są takie złe ;)
W czasach początku Jaguara Atari rozważało projekt flashcarta pod nazwą roboczą "Orlando". Ładowany był przez port LPT, miał 4MB flash, 128k ROM, gal, i parę ttl-im Mam oryginalny schemat ideowy tego ustrojstwa, ale bez wsadów gal i rom :(Czy ktos dysponuje takim cartem i mógłby zgrać pliki wsadowe?
Oryginalne Flashcarty istnieją - dużo bet i dem była tak dystrybuowanych na początku istnieją Jaguara. Wątpię jednak aby ktoś poświęcił działającego carta do jego rozbiórki i zgrania zawartości układów. Z drugiej strony ten projekt dzisiaj nie ma sensu - kto będzie uploadował kod przez LPT?
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że Flashcart ma także inne zależności czasowe - podobnie jak karty Alpine - w dostępie do pamięci co powoduje, że nie symulują one idealnie działania kartridża. Te problemy były zgłaszane jeszcze podczas tworzenia BattleSphere.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Konsole » Jaguar flash cartridge
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 48 zapytań