sory, czy Ktoś może mnie nakierować w którym wątku pojawił się link do tego rumuńskiego demka na falcona? nie mogę namierzyć.

2

Bożesztymój, to już nie jest  śmieszne chłopie...to jest żenujące:

http://www.atari.org.pl/forum/search.php

3

Przegiąłeś bezrobotny. Nie można być aż tak bezczelnym, po prostu się nie da. Proszę zignorować to pytanie i nie odpowiadać - kto odpowie, ten gorzko tego pożałuje. Nie będzie litości.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

4 Ostatnio edytowany przez bezrobotny (2012-01-10 21:44:58)

ok znalazłem, a jeszcze zagadnienie:
jak to zassać? może Ktoś natrafił na link youtube z którego można by to ściągnąć?

P.S.
i tak nikt mnie uwierzy, że szukałem googlami...

5

dely nie bądź burak, tylko jedno pytanie...

6 Ostatnio edytowany przez gepard (2012-01-10 23:14:17)

no kuwa to mi dałeś motywacje dodatkowo, BYM TAK WYCHOWAŁ SWOJEGO SYNA BY NIE BYŁ NIGDY BEZROBOTNY !!! :D

ps. JPKM! nie potrafisz nawet jutuba obsłuzyć a za rzeczy pokroju SIDE sie zabierasz? ZGROZA.

i jeszcze jedno: patrząc na licznik, chciałem panie bezrobotny pogratulować ci jubileuszu... zadałeś dziś 500-tne głupie pytanie :D  na zdrowie :/

gep/lamers^dial

jubileusze sa ponoc zabronione ;)

Zasada 4:
Wszelkie nabijanie sobie statsów, a szczególnie te bezczelne (typu: ooou yeah - to mój 234 post!!!!!!!!!!!!11) powoduje zresetowanie licznika napisanych postów do wartości 1 (słownie: jeden). Jeśli użytkownik powtórzy ów niecny proceder automatycznie dostaje bana na okres 1 tygodnia. Kolejne powtórzenia karane są wg wzoru: numer kolejny przewinienia razy tydzien odpoczynku od forum.

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

8

nie wiem jak zgrać ten filmik...