Czy ktoś z was tutaj posiada jakiś tuner sat z PVR, jakiś Linbox czy coś?
Gdyby dysk dało się do środka podłączyć to byłoby super - ale na USB też może być.
Posiadam aktualnie C+ i TNK, generalnie fajnie by było czasem coś nagrać czy coś w tym stylu - osobiście sam rzadko oglądam TV, ale inni domownicy już nie.
Aktualnie mam jakiś lipny dekoder C+ i Technisat do TNK.
Fajnie by było gdyby odtwarzał avi, mp3 czy coś - generalnie chciałbym kilka urządzeń zastąpić - to oczywiście nie jest konieczne.
Gdyby posiadał MPEG4 to byłoby już super.
Patrzę na Allegro i wybór spory - gdyby ktoś jednak coś posiadał co odradza czy poleca łatwiej byłoby szukać.
Oczywiście myślałem nad np jakimś HTPC na Atomie czy coś ale wtedy z SAT byłby problem lub innymi takimi - dlatego wolałbym bardziej dedykowany sprzęt bez konieczności grzebania co 5 minut w sofcie bo nowa wersja wyszła - mogę pobawić się oczywiście softem ale tylko na początku, później to szkoda mi czasu na ciągłe bawienie się a nie np oglądanie TV - choć to bardziej by domowników interesowało niż mnie.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.