Ello, co tu sie wypowiadac? Robie ile moge i kiedy moge. Tlumaczyc sie publicznie nie widze powodu,szczegolnie osobom ktorym w niczym nie zaszkodzilem i ktore w niczym mi nigdy nie pomogly a ktore tylko patrza jak mi dokopac z blizej mi nie znanych powodow .
Nigdy nie aspirowalem do miana Scenowca a tym bardziej gwiazdy. Jestem zwyklym rzemieslnikiem ktory produkuje rozszerzenia do 8 bitowcow. Za to tak zeby kazdy sobie mogl kupic. A z kolei domena Scenowcow wlasnie powinno chyba byc zeby wymyslic cos nowego, pokazac ze sie da, tylko co dalej....? Pokazac cukierek przez szybke? Bo pokaza projekt ale jakos nigdzie nie mozna kupic? Zeby poczuc sie jakas elita czy co? Ja mam a wy nie? A tu parweniusz Zaxoniec wpadl z ulicy i robi dla wszystkich?
Robili ludzie stereo albo zwykle 1 mega ram i jakos przestali, ciekawe czemu? Za to papierowych projektow sporo.
Z racji Nowego Roku zrobilem sobie krotkie podliczenie. Od czasu mojego pojawienia sie na forum (jakies 4 lata) zmontowalem i rozeslalem ok 1240 plytek wszelkiej masci rozszerzen do atari, zx spectrum, c64. Oczywiscie, wiekszosc wyladowala u ludzi po szufladach ale spora ilosc osob jednak tego uzywa i sa zadowoleni. Niestety jeszcze sie taki nie urodzil ktory wszystkim dogodzil i bywaja problemy.Coz, ten sie nie myli co nic nie robi.
Bitmana ublizania wogole nie bede komentowal, punkt 3 ,5, 8 regulaminu.
No i na koniec i panowie i panie, Szczesliwego Nowego Roku.
Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993