Bitman'Resurrection napisał/a:Cyprian , solidny czlowiek wysyla jak dostanie kase
taki smiec w stylu zaxon to wysyla jak ma kase , jak ma czas polutowac i jak ma czas wybrac sie na poczte
bitt,
przegiąłeś!!!
kupiłem od Zaxona kilka zabawek (side, sio2usb, sieciówkę do Falcona z usb i coś tam jeszcze)
I nigdy nie miałem najmniejszego probemu z czymkolwiek!
Nazywanie Zaxona śmieciem, mam nadzieję że po prostu nie napiłeś się ale za bardzo się nachlałeś i jutro go przeprosisz.
MIałem ochotę Ciebie poznać, ale po czymś takim...
Bitman'Resurrection napisał/a:as , co znaczy solidna firma ???
p.s
Duddie / dolaczasz sie bo gosc w Twoim stylu ???
Na Dudija też nie powiem złego słowa, wręcz przeciwnie, to nieliczny koleś który potrafi zrobić zajebis** kabelki które działają.
Kupiłem od niego naprawdę sproro kabli najróżniejszych i wszystkie wykonane perfect, a jakość lutowania powala na kolana. Kable od Duddiego są naprawdę extra, to porządne kable i nie jest kawałek sznurka + hamska wtyczka jakie można kupić na allegro.
Parę razy atarowcy już mówili, przyjechał Duddie na party zrobił Asowi kabek do Falcona bądź innej pralki spod znaku Atari i wszystko od razu zadziałało, po czym Duddie pojechał do domu.
To też bardzo solidna firma.
Mam nadzieję Bitt że po prostu za bardzo się nachlałeś i poniosło Ciebie.
Nawyzwanie tak Zaxona to naprawdę przegięcie, dzieki niemu mam side(naprawdę zajebista zabawka!) mam sieciówkę do Falcona z usb (kto zrobi? nikt) mam sio2usb wszystko działa itd. wszystko perfect. I Zaxon nie skroił mnie za to jak za zborze!!!