http://www.youtube.com/watch?v=ILeyhob8AO4

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

2

Każdy Falconowiec to widział..
Kolesiowi wymiana nvramu zajmuje z 20-30minut, Lotharkowi około minuty, oczywiście z wlutowaniem podstawki :P

3

Osobiście uważam, że te filmiki mają marną wartość merytoryczną. Niska jakość, brak zbliżeń na naprawiane elementy i jakiegoś dokładniejszego opisu co się wykonuje.
Filmiki raczej pokazują jak autor to naprawia i w zasadzie tyle - niewiele idzie z nich wywnioskować, takie coś to najlepiej opis tekstowy + zdjęcia + ewentualnie film i to najlepiej w HD aby było widać dokładnie ze zbliżeniem na elementy.

4

Ciesz sie że tyle jest. Falconow jest mało, a jak są to nikt w nich nie grzebie :)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

5

Jak nie? A widziałeś kiedyś na zlocie nie rozebranego falcona ?

What can be asserted without proof can be dismissed without proof.

6

tAK MÓj od odstawnich głuchołazów zawsze jest skręcony i nie grzebie już w nim.
Sporo osób widziało siwy dym, jaki z niego puściłem :P
Na szczęście spaliłem tylko hdd :)