1

I stało się. Po kilkudniowych debatach załatwiłem lokal - w zasadzie pracownię malarską dla ścisłości, gdzie odbędzie się "sztabowa" libacja. :D

Niestety(?) jedynym sensownym terminem okazał się być 15 listopada - a to oznacza, że pada, albo nie pada ... eeee, dobra;- :: A czego się tam można spodziewać:

* Start sobota - ok godz. 17:00, end Niedziela (!!!) ok. godz. 13:00 (to na wytrzeźwienie)
* Kompa z demkami, crazy game session; nagroda główna: Wino marki MUSTAK (o ile Wasko dowiezie).
* Grzyb z filmami traktującymi o przyrodzie i rozwoju sztuki je...**je, je itd.
* Nieobecności osób niepełnoletnich - z drobnymi wyjątkami.
* Niezwykle bardzo i perfidnie grzejącego kominka.
* Możliwość palenia - nie tylko papierosów.
* Możliwość zobaczenia kilku ciekawostek sprzętowych (najnowszy wyczyn Pasia, AtariLAB, TrakBALL itd.)
* Dogodna lokalizacja - koło Błoń w Krakowie
* Miejsce - do 30 osób.

Wszystkich serdecznie zapraszam;- poproszę o koment, jakieś sugestie, restrykcje, żądania .... :D  :D  :D

Podejżewam, że z Koceran dojedzie MKboss, więc pewnie 4 osoby z Wawy, czy RADOMIA zabrać może. Trzeba to ustalić z samym zainteresowanym. (Dely, jest tam kto?)
Jako bonus dodam, że ponoć i Wasko się zabiera, więc?......... JRG?, TeBe;- Może premiera gierki? (lub x2?) - to byłoby już coś.

Kontakt: pin@usdk.pl

2

Będe, będe....

thePink

Atari, Inc., 1512 Crossman Ave., PO. Box 61657, Sunnyvale, CA 94086.
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC

3

Jak dojedzie MKBoss, to niech zabierze moją koszulke w charakterze pasażera.
Moze będę, może nie.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

4

Jako wspolorganizator od czarnej roboty musze napisac cos o kosztach. W czasie sztabu bedziemy kwestowac na koszty imprezy (zajefajny lokal). Oczywiscie nie bedzie to gigantyczny haracz, im wiecej osob tym mniej wyjdzie na leba.

5

No termin koliduje ze sztabem warszawskim. Ja raczej sie pojawie tam niz w Krakowie.

6

Szkoda że koliduje... bo można by bryknąć do Krakowa :twisted:

7

... Lewis? A ilu Was tam będzie? bo jeśli załoga ze sztabu Warszawskiego zmieści się do MKboss'a, to w zasadzie Kraków brzmi lepiej - więcej ludzi, lepsza zabawa (bo więcej ludzi), ... a MK ma wóz na gaz (cyklonB), więc koszt podróży = ok. 10-12 zeta na łeb w dwie strony (przy pełnym 5-cio osobowym squadzie); więc serdecznie zapraszam; może być to rozgrzewka (zgrzewka) przed LastParty  :D .

Dely; SDX pack składam dzisiaj, więc do 2 dni go dostaniesz.

8

... Lewis? A ilu Was tam będzie? bo jeśli załoga ze sztabu Warszawskiego zmieści się do MKboss'a, to w zasadzie Kraków brzmi lepiej ...

odpowiem za Lewisa. Z tego co się orientuję, to będzie nas ponad 7 osób co niestety wyłącza opcję wyjazdu. No chyba żeby AS wziął też swój wóz... :)

Une jolie femme qui dance,
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

9

ile ? tego nie wie nikt, minim z 6 max ze 20

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

10

... Lewis? A ilu Was tam będzie? bo jeśli załoga ze sztabu Warszawskiego zmieści się do MKboss'a, to w zasadzie Kraków brzmi lepiej ...

odpowiem za Lewisa. Z tego co się orientuję, to będzie nas ponad 7 osób co niestety wyłącza opcję wyjazdu. No chyba żeby AS wziął też swój wóz... :)

ok!
-tylko kto będzie nim wracał 8)
-w sensie będzie potrzebny trzeźwy kierownik
trochę mało realne zakładając że spora część sztabowiczufff idzie w poniedziałek do roboty.... a do 13nastej mało kto będzie trzeźwy jeśli ...
ale pomysł można "rozwinąć" na przyszłość ;)

11

...Od kierowania, to jest autopilot, lub kierownik zamieszania. ..  :D  :D  :D .. a w głowie helikopter. Przecież pozostawiam czas na wytrzeźwienie? :D

12

Poza tym, jeśli ktoś używa innych używek;- to nawet na drugi dzień z rana jechać wozem może.

13

Właśnie się dowiedziałem że niejaki Fox będzie w Krakowie 8)

14

Hmm. Ja raczej optuje za Warszawą. Z tego cvo wiem pojawi się Cyprian K. więc +1 osoba do stałego składu...

15

bede chyba w krakal
adept_zap

Pozdrawiam
Adept Zap

16

Jak dobrze pojdzie to i ja sie pojawie.

ślamk!

17

to pozostajemy w  wawie! :D

18

Jak dobrze pojdzie to i ja sie pojawie.

ale gdzie ?  w Wawie czy Krakowie ?

19

W Krakowie...

ślamk!

Lewis, ale pier*olisz, wpadnij no, to może się zdecyduję i dla zainteresowanych Sprintera przytaszczę. ;)

Spadam pić.
Pa.

Trzy najpopularniejsze w Polsce platformy 8-bit: Piwo, Wino i Wódka.
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.

21

... no to licytacja ;- kto więcej ten Róló!  :D  :D  :D

22

As czemu rozpowszechniaz plotki o Foxie ?

23

XRay- z czego wiem, to nie plotki. Po prostu Fox tak, czy inaczej w Kraku prawdopodobnie ma być (przynajmniej taką informację dostałem od Epiego); być może ma tu coś do załatwienia, ..no chyba że coś się zmieniło;- nie wnikam w to :: a przy okazji zbiega się to w czasie z krakowskim PGM, przed czym bronić się nie można. Tak, czy inaczej wszystkich serdecznie zapraszam!!!

* Poza tym, na krakowskim sztabie panuje jeszcze jedna ważna zasada:
- kto womituje - sam po sobie sprząta.  :D

24

As czemu rozpowszechniaz plotki o Foxie ?

ach ta poczta pantoflowa....  :)
ot po prostu tak słyszałem że ma tam być

25

Ja bede. Podaj mi dokladny adres.