glowas: numer juz poszedl, dzis pakuje kalwiiature, jutro wysylam
dynamike: jako ze dzis bede czyscil swoja klawiature wyciagajac klawisze to wloze je w brakuje miejsce w Twojej i sprawdze, dam znac co i jak
super - dzięki!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » KUPIĘ klawiaturę od MEGA STE ......
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
glowas: numer juz poszedl, dzis pakuje kalwiiature, jutro wysylam
dynamike: jako ze dzis bede czyscil swoja klawiature wyciagajac klawisze to wloze je w brakuje miejsce w Twojej i sprawdze, dam znac co i jak
super - dzięki!
dynamike: to moze chcesz dzialajaca klawiature do TT ? mam taka :)
sprawdzona :)
Może być. Przeca technicznie nie ma róznicy co nie? Zaraz, "do TT" w sensie biały kolor? Spoko. To jedna z tych co na zdjęciu czy jeszcze cos innego?
@dynamike2010, cholera przeczytaj regulamin wkońcu :P bo co chwilę źle cytujesz i podejrzewam że za akcję "Porządki jesienne" głównie odpowiadasz Ty :D Co dla mniej jest o tyle lipą, że czasem poprzednie krótkie posty sam cytuję ( ale ze świadamością :) ) więc po porządkach znikną :(
racja jury... w sumie to nawet te quoty nie sa mi potrzebne wiec nie wiem czemu mi sie tak klika... za dużo okien otwartych :/
Może być. Przeca technicznie nie ma róznicy co nie? Zaraz, "do TT" w sensie biały kolor? Spoko. To jedna z tych co na zdjęciu czy jeszcze cos innego?
dynamike: to jest ta co teraz na zdjeciu, kompletna :)
Piter ponawiam pytanko dotyczące wysyłki bo do tej pory nic do mnie nie dotarło :(
Jako że zostałem oszukany przez Pitera ponawiam pytanko czy ktoś ma na sprzedaż zbędną klawiaturę do MEGA STE lub MEGA ST ważne by była szara .
glowas11: Brałeś pod uwagę to, że poczta polska daje ciała?
[edit]: polska jako polska w sumie też ;)...
polska polska zawsze daje.
I to, że "kolega" piter loguje się na forum jak informował Dely...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » KUPIĘ klawiaturę od MEGA STE ......
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 60 zapytań