Wnioskuje o wyłączenie, bo mi prawy Alt-S wysyła PM co jest nieco ****bzzzzzt****.
(Albo przynajmniej proszę okroić aby nie łapało pliterek)
Senkjuwerymacz.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Sprawy atari.area » Skróty klawiszowe
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wnioskuje o wyłączenie, bo mi prawy Alt-S wysyła PM co jest nieco ****bzzzzzt****.
(Albo przynajmniej proszę okroić aby nie łapało pliterek)
Senkjuwerymacz.
dziwne - nie widze nic takiego, mi nic nie przechwytuje.
chyba ze to jest czytane w zaleznosci od przegladarki?
jakiej (w jakiej wersji) uzywasz?
moze masz jakis uniwersalny dodatek do for?
nawet w zrodle strony nie widze odwolania do zadnego skryptu ktory moglby to zrobic...
Adam, a nie masz karty Ati, oni tam coś takiego instalowali z driverem i trzeba było sobie wyłączyć albo zmienić 'skróty klawiszowe' w konfiguracji drivera.
Mam to samo i dzieje się to tylko przy wysyłaniu PM.
Uściślając: nie wysyła, tylko zapisuje wersję roboczą.
Przeglądarka to Chrome, nie mam Ati.
Tak, a zaraz powstanie temat pt. "proszę włączyć skrót alt+s".
Adam, napisz do userscript do Chrome, albo jeśli nie umiesz, to ja Ci napiszę, kiedy wrócę z delegacji.
Srsly, ktoś używa skrótów klawiszowych na stronach WWW?
Będę bardzo wdzięczny za skrypt :)
ktoś używa skrótów klawiszowych na stronach WWW?
OCZYWIŚCIE! Ctrl-T i Ctrl-N nagminnie :)
jury: to nie skroty dostepne na stronie, to skroty w przegladarce.
Adam: ja bardzo cheteni uzywam ctrl-enter do potwierdzenia formularza, ktory akurat tu nie dziala...
Dely: dodasz obsluge ctrl-enter? (zartowalem :) )
btw. tez uzywam chrome i nie widze nigdzie nawet tej mozliwosci by alt-s bylo pod cokolwiek podmapowane...
Jellonek: to robi JS.
jury: to nie skroty dostepne na stronie, to skroty w przegladarce
O kurka, to nawet nie przyszło by mi do głowy że strony mają skróty :)
to się dzieje tylko przy pisaniu PM.
Adam: ale serio - w zrodle strony widze tylko odwolanie do http://www.atari.org.pl/forum/extension … scripts.js i do http://www.atari.org.pl/forum/include/js/common.js i zaden z nich nie ma przechwytywania alt-s
no chyba ze nie o forum piszesz?
privoxy raczej mi nie kastruje zrodla html, moze gdzies w ustawieniach sa skroty (nie znalazlem)?
edited...
ok - dopiero teraz zauwazylem (thx sqward) ze sprawa dotyczy wylacznie wysylania pm/pw czy jak to kto nazywa i tam ladowany jest dodatkowo http://www.atari.org.pl/forum/extension … hortcut.js definiujacy... ctrl-s i ctrl-enter
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Skróty klawiszowe
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 61 zapytań