Noooooo, Jurgiii XD Witam mojego biszonena XD.
Jak Jurgiego nie ma, to ja sie nie bawie : >
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » LAST 2003
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Noooooo, Jurgiii XD Witam mojego biszonena XD.
Jak Jurgiego nie ma, to ja sie nie bawie : >
Ja raczej będę, właściwie tylko lolki w szkole mogą mnie powstrzymać, będę ma 90% a na 100% odpalę Interpaintera:)
pozdrawiam !!
To co, nikt nie ma checi na tansza wejsciowke??? Jak mnie ktos zapyta czemu tak drogo, to do miotly zagonie!
'czemu tak drogo?'
No własnie... XD
....no, właśnie; ja przynajmniej wiedziałem, dlaczego wstąpiłem do Tristesse... . coby party w Opalenicy mieć za darmo ... hehehehehehe;-
... ale pewnie od ID to się nie wywinę ::
Ja powinienem byc.. o ile starczy pieniazkow i moja qbita nie wymysli innego zajecia.
Pin: a propos tych wejsciowek.. co mowiles, ze mam zrobic, zeby dolaczyc do tristesse? ;)
Zygajacym w kwietnik mowimy nie!
A na powaznie, do tej pory 2 arty zadeklarowal Dracon i 1 Wawrzyn. A Wy, lenie?!
Zygajacym w kwietnik mowimy nie!
Rozumiem, ze czlonkowie Tristesse zygaja tylko pod drzewami ? ;)
A propos - czy Pizza Opalenica nadal dziala w Taklamakanie ? ;)
A propos - czy Pizza Opalenica nadal dziala w Taklamakanie ? ;)
... to bardzo ważne pytanie, bo dużej INFERNO to luzem nie przepuszcze....
tak, tylko pod drzewami i na schodach, i tylko w Ornecie - nigdzie indziej!
nadal, nadal, poza tym jest Vesuvio na przeciwko
Podaja taka pizze ze zygasz jak Wezuwiusz :) ?
Na ktoryms z ostatnich zlotow mialem okazje jesc te pizze z Vesuvio i stwierdzam, ze pizza Opalenica jest zdecydowanie lepsza. Btw. szkoda z Opalenicy nie macie pizzerii z sieci TelePizza - tam to maja smaczne pizze. Chyba, ze cos w tym temacie sie zmienilo ? ;)
Telepizza smaczna? To w takim razie ja jadalem w jakiejs innej telepizzy, bo mam zupelnie inne zdanie na jej temat.
Smaczna to jest Vulcano w Krakowie (zara kolo mojej chaty).
Co w koncu z terminem party bo juz nie wiem kiedy jest.
26-28 XII 2003 - nad zakonczeniem w poniedzialek 29 jeszcze mysle, ale pewnie da sie zrobic jak beda chetni. Byle nie zostalo pinciu samotnikow nad Mustakiem... :)
A co do tanszych wejsciowek:
- bonusa ma Fox (3 arty)
- poza tym arta dostarczyl Wawrzyn (jeszcze jeden i bedzie bonus)
dobra.. czyli chwila... @_@'''... o której godzinie jest oficjalne rozpoczęcie? @_@''' jezus maria, to ja mam jechac w Boze Narodzenie wieczór z Krakowa? @_@'''''''''
Btw. Wasko ->zajebisty avatar XD
Ja (jak zwykle) ma 99%.
Vaśku dopisz jeszcze jednego osobnika na 100%.... :P
Chciałbym powiedzieć, że optuje za zakończeniem w poniedziałek albowiem głupio będzie się zbomblować z soboty na niedziele i potem wracac z głową jak po czołowym zderzeniu z parowozem.
Czyli poniedziałkowi mówimy stanowczo TAK!!!
Dely dobrze gada! Dać mu voodki ;)
26-28 XII 2003 - nad zakonczeniem w poniedzialek 29 jeszcze mysle
Jeżeli zakończenie w poniedziałek wypali to na 95% zawitam 28 wieczorem wraz z Ziną prosto z weseliska inaczej na party niestety mnie zabraknie... bo się po prostu nie rozdwoję :(((
Ok, poniedzialek 29 bedzie otwarte :) W razie czego przeniesiemy sie do kuchni - cieplej bedzie ;)
Cos nie moge znalezc watku o kompotach (byl taki czy mi sie wydaje???), wiec pisze tu, bo poniekad jest to zgodne.
Dely zaproponowal, zeby w regulaminie do Intro 16KB byl zapis o powrocie do Dosu (zeby, jak sie ma SDX+HDD nie trzeba bylo wylaczac kompa). Co Wy na to?
----
Yeah! To moj 400. post. (jakby sie Kierownik czepial, ze takie posty sa be, to chcialem powiedziec, ze ma za duzy "emblemacik" 8) ) - teraz to sobie narobilem...
Do kuchni ??? W tyle osob ? Bez sensu :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » LAST 2003
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 60 zapytań