Oksywie znowu nadaje.
Proponuję spotkanie 10 grudnia, pod znanym już adresem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Sztab Oksywie #4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oksywie znowu nadaje.
Proponuję spotkanie 10 grudnia, pod znanym już adresem.
Jeszcze nie ochłonąłem po sv2k11 :P
Postaram się jak zawsze być :)
no szybka akcja AdamK, podoba mi sie ;)
ja jak zwykle bede,
AdamK: nie ma u Ciebie mojego Ultra Vortexa ? u mnie zostalo puste puddelko, sprawdz prosze :)
Piter: jest. A myślałe że nie zauważysz ;)
AdamK: hahahha ;)) super ! ja nie zauwaze braku czegokoliwejk jesli chodzi o Jaguara ? ;))
Przecież to ja mam Twojego Jaguara i drabinę :P
A niewykluczone, że wpadnę. Oczywiście liczę na zapewnienie noclegu :)
Skudi: tym razem mozesz wpasc na sztaba!! znasz juz przynajmniej mnie ! dzieki za konkretna pomoc przy kole :)
Cicho, bo się wyda. Postaram się dotrzeć, chociaż jak wspomniałem Mojej usłyszałem przeogromne ZNOWU, tak więc na razie siedzę cicho i mam nadzieję że jakoś to przetrawi.
Odpisał mi na maila Skudi. Pisze że wpadnie.
Haha, to jak ja ostatnio po SV wspomniałem, że w maju jest Grzybsoniada, a latem Głuchołazy i może udało by się jakoś.. to usłyszałem: "To tego (w sensie zlotów) jest WIĘCEJ?!?" więc też na razie siedzę cicho :D
termin nadal aktualny? bo będę wyciągał szerszą ekipę ;)
Termin w 100% aktualny.
Czołem !
Może Mi się uda wpaść. Czas pokaże.
Pozdrawiam: Żbiku
no to git, wpadnę jak się uda z At0mem, Szeryfem, Aliasem i Kamą a moze jeszcze kogos sie uda namówić ze starych atarowców
Hej !
Będę ze szkodnikami jak poprzednio po 16 :) Niech młode pokolenie poznaje Sól tej ziemi :) Co do sprzętu Heniu zabierzesz ze Sobą małe Atari + CA-2001 ? Ja zabiorę kilka rzeczy do pokazania tradycyjnie :)
Będę ze sprzętem. Ponieważ mój wnuk Maksymilian lat 6 naprasza się na wyjazd ze mną, wiec chyba go zabiorę. Chciał już jechać na Silly Venture, ale tam nie miałem możliwości go zabrać.
To był bardzo świetny sztab!
Dziękuję w imieniu swoim i Kamy za imprezę. Fajnie się z było z Wami spotkać, porozmawiać i dowiedzieć się nowych rzeczy. Jeszcze raz dzięki!
Było fajnie, miło było znowu gospodarzyć.
Ogłoszenia parafialne: znaleziono rękawiczki bezpalcowe w rozmiarze jak dla sześciolatka.
Hej !
Potwierdzam Sztab był bardzo udany. Dzieciaki zadowolone, cieszyły się że mogły być, pograć i posłuchać opowieści z krypty :)
oo Alias się zarejestrował..lepiej późno niż wcale:)
dzięki Skudi za transport, btw. Alias: czy ty pamiętasz jakie brednie wyśpiewywałeś w samochodzie??? LOL
Kama: kamą...weź Szeryfa w obroty i skrobnijcie ten tekst o którym rozmawialiśmy :)
tradycyjnie thx dla gospodarza i uczestników
as: zmądrzej w pewnym temacie, sam wiesz co mam na myśli...
Dzięki za Super Fajny Sztabik. Było extra. Maks też potwierdził że było fajowo. Pozdrowienia dla sztabowiczów i jak zwykle podziękowania dla gospodarza.
Do rękawiczek nikt się nie przyznaje? W sumie ja bym je sobie zatrzymał, ale są na mnie za małe ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab Oksywie #4
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 63 zapytań