26

Zapowiada się ciekawie... A później koniecznie wywiad! :)

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

27 Ostatnio edytowany przez Dracon (2011-11-23 15:07:12)

No baaa,
pytaj o poczatki na gieldzie, scenowanie i muzykowanie na Atari (Soundtracker Cygerta, przerzucanie muzy z Amigi). No i koniecznie o wrazenia/opis z ATARI STARS PARTY, na ktorym nagrywal ludziom swiezy stuff. :)

Co do zdjecia Tabu w Atariki to chyba nie jest zbyt aktualne, bo pare lat temu widzialem na NK, ze sobie
scial piora. :D

No i jego pociecha - poczeta w roku 1994 r. /Tabu pochwalil sie podczas podrozy na Shadows Party w Mirowie/ - pewnie chce zobaczyc i pograc w produkcje tatusia! ;)))

28

No i minęło... za długo nei rozmawialiśmy bo nie było o tej godzinie warunków....
Na dniach pewnei dojdzie nowy forumowicz...
Jest nawet chetny na sztab w Gdyni ...
Ma kontak z CYgertem z którym pracował....

"wszystko się kiedyś kończy......."

29

Żbiku - jeżeli posiadasz jeszcze jakieś zapasy ładnie wydanych przez siebie tytułów - to prosiłbym o jakąś listę na forum - sam mimo, że floppy mam już dawno zabezpieczone i schowane w garażu oryginalne pozycje do małego atari zbieram i kolekcjonuje, zarówno kasety jak i dyskietki.

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

30

A ja tylko dyskietki. Również spojrzałbym na taką listę - cennik.

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

31

Witam !

Jak pisałem już kiedyś wyprodukować mogę wszystko w każdej ilości ale ze względu na chroniczny brak czasu musiałbym otrzymać zamówienie dotyczące kto i co Sobie życzy. Następnie jak wcześniej wspomniałem powinno to się wiązać z jakąś niedużą, ale jednak gratyfikacją ( czas, prąd, dyskietki, tonery mimo wszystko kosztują ). Jeśli to temat do dyskusji to chętnie porozmawiam.

Pozdrawiam: Żbiku

Atari jest najlepsze !!! ale zaraz za nim jest Apple :)

32

Żbiku a co możesz "wyprodukować"??
Wrzuć listę tytułów :P
Sam będę na kilka chętny oczywiście w zamian pln :P