Zapowiada się ciekawie... A później koniecznie wywiad! :)
Terry Pratchett - Równoumagicznienie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » co sie stało z firmami Stanbit, ASF.......
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapowiada się ciekawie... A później koniecznie wywiad! :)
No baaa,
pytaj o poczatki na gieldzie, scenowanie i muzykowanie na Atari (Soundtracker Cygerta, przerzucanie muzy z Amigi). No i koniecznie o wrazenia/opis z ATARI STARS PARTY, na ktorym nagrywal ludziom swiezy stuff. :)
Co do zdjecia Tabu w Atariki to chyba nie jest zbyt aktualne, bo pare lat temu widzialem na NK, ze sobie
scial piora. :D
No i jego pociecha - poczeta w roku 1994 r. /Tabu pochwalil sie podczas podrozy na Shadows Party w Mirowie/ - pewnie chce zobaczyc i pograc w produkcje tatusia! ;)))
No i minęło... za długo nei rozmawialiśmy bo nie było o tej godzinie warunków....
Na dniach pewnei dojdzie nowy forumowicz...
Jest nawet chetny na sztab w Gdyni ...
Ma kontak z CYgertem z którym pracował....
Żbiku - jeżeli posiadasz jeszcze jakieś zapasy ładnie wydanych przez siebie tytułów - to prosiłbym o jakąś listę na forum - sam mimo, że floppy mam już dawno zabezpieczone i schowane w garażu oryginalne pozycje do małego atari zbieram i kolekcjonuje, zarówno kasety jak i dyskietki.
A ja tylko dyskietki. Również spojrzałbym na taką listę - cennik.
Witam !
Jak pisałem już kiedyś wyprodukować mogę wszystko w każdej ilości ale ze względu na chroniczny brak czasu musiałbym otrzymać zamówienie dotyczące kto i co Sobie życzy. Następnie jak wcześniej wspomniałem powinno to się wiązać z jakąś niedużą, ale jednak gratyfikacją ( czas, prąd, dyskietki, tonery mimo wszystko kosztują ). Jeśli to temat do dyskusji to chętnie porozmawiam.
Pozdrawiam: Żbiku
Żbiku a co możesz "wyprodukować"??
Wrzuć listę tytułów :P
Sam będę na kilka chętny oczywiście w zamian pln :P
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » co sie stało z firmami Stanbit, ASF.......
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 61 zapytań