1 Ostatnio edytowany przez grzeniu (2011-11-27 17:33:03)

Od czego zaczynacie dzień po przyjściu do pracy ? Ja włączam PC i zalewam kawę/herbatę ? Chyba nie różnię się od innych ?

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

robie kupe i czytam maile na tronie

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

3

Grzeniu, ja robię to samo, ale już w pracy. Zaczynam od 7:30... A że kawałek w korku muszę się przeciskać, to 6:30 wychodzę z domu. Więc już nie mam czasu na włączenie PC. Ale jak już mam kawkę w robocie, to AA, AOL, Speccy.pl i inne "ważne" strony odwiedzam :)

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

4

"robie kupe i czytam maile na tronie"

Srać trzeba z rana młodzieży kochana. :)

"Pamiętaj, że być dobrym obywatelem to znaczy nie mieć kłopotów, a nie będziesz ich miał jeżeli nie będziesz kłopotem dla innych."

5

Zaraz zaraz, to wy wyłączacie komputery?

6

Duddie napisał/a:

Grzeniu, ja robię to samo, ale już w pracy.

Doprecyzowałem. Oczywiście chodziło o to że w pracy.

PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

7 Ostatnio edytowany przez Lt_Bri (2011-11-27 17:58:33)

Cholera, na fanuku jak dotąd nie udało mi się przeglądarki zainstalować - może z hajdenhajnem będę miał więcej szczęścia ;)

wszystkie trzy strony świata

8

o kolega bawi się na cnc :)

PIN ready logo

9

wiosna-lato: otwieram pierwszą szklarnie i zaczynam podlewać...

jesień-zima: otwieram pierwszą szklarnie i szukam którędy wiatr od morza wpadł nieproszony na imprezkę...

gep/lamers^dial

10

ciekaw jestem wypowiedzi bezrobotnego w tym temacie ;)

11

no ja zaczynam od wyrzygania się, nienawidzę swojej roboty!

12

fajnie że nam powiedziałeś.

What can be asserted without proof can be dismissed without proof.

13 Ostatnio edytowany przez Mesława (2011-12-06 19:17:01)

A propo wypowiedzi bezrobotnego:
http://files.walerian.info/file/PublicU … -pacze.jpg

Póki co roboty szukam, ale mało oryginalnie zaczynałam dzień w każdej pracy (drukarnia, fotostudio, knajpy, festivale). Kawusia, pączek (a dupa rośnie :D). A potem szybkie ogarnięcie swojego stanowiska i druga kawa :D.

Meś <3.

There's special place for me in hell. It's called the throne.

14 Ostatnio edytowany przez Bitman'Resurrection (2011-12-06 22:27:18)

ja zaczynam o 9h ale jeszcze nigdy do biura nie dotarlem przed 10h
zaczynam od kawy z automatu ( berkk )  , cmok-cmok z sekretarkami , nastepnie pozdrawiam caly swiat : marocco , algieria , congo , vietnam , senegal , martynika , gwadelupa , polska ( Stan kurier ktory zawsze z zapalkami w oczach , bo jezdzi 24h na 24h ) i wypad do klientow 15h - 16h powrot do domu , aby tak dalej ...

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

15 Ostatnio edytowany przez AS... (2011-12-07 08:55:23)

włączam kompa, czekam aż się zaloguje do firmowej sieci, odpalam outloock-a w między czasie fora atari...
W między czasie kawka :)

A dzisiaj zamiast być w biurze, siedzę sobie na puławskiej 303 w Wawie biznes coś tam :P
I robię biznes pisząc na forum Atari :)

AS: kiepski biznes bo co chcę coś kupić to mnie odsyłasz do konkurencji ;)

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio