Czy ktoś z Was wie co się dzieje z Pigułą? Gość od sieprnia nie odpowiada na maile a ja pilnie potrzebuję skontaktować się z nim.
Jakby ktoś miał jego numer telefonu, to będę wdzięczny za przesłanie na priva.
Pozdrawiam,
Arko
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Piguła poszukiwany
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś z Was wie co się dzieje z Pigułą? Gość od sieprnia nie odpowiada na maile a ja pilnie potrzebuję skontaktować się z nim.
Pozdrawiam,
Arko
btw to ostatnio napotkałem na jednym z serwerów napisy do filmu Inspector Gadget 2, które zostały poprawione przez:PIGUŁA/SHPOON/BLACK DRAGONS. Czyżby Piguła zmienił "profesję" ;) ? No, chyba że znany był z tego od dawna.
Pozdr.
Od dawna jak od dawna ale od dwoch lat conajmniej to tak :)
Pigula i Zygmunt Kałuzynski to dwaj najlepsi spece od filmów w kraju:)
hehe - dobre :D
Ostatnio z pigułą sie 'widziałam' we wrzesniu na gg... a potem?....
ale ladne oczko wacpanna tutaj sobie namalowala
Pozdrawiam,
Arko
Mam nadzieję, że paczuszka całą dotarła... i temat uważam za zamknięty!
[b]Mam nadzieję, że paczuszka całą dotarła... i temat uważam za zamknięty!
Jeszcze nie dotarła, ale mam nadzieję, że Poczta Polska będzie solidniejsza, niż niektórzy atarowcy... :evil:
Piguła, wszystko rozumiem, ale nie to, że ktoś od 2 miesięcy nie odpowiada na maile... FAUX PAS!
Jak dojdzie, to też uważam temat za zamknięty.
Pozdrawiam,
ArkoAtari. Computers for People.
Piguła znalazł się. Paczka dotarła i to z wieloma dodatkami :D
Ostatecznie stwierdzam, że Pigulasty to równy gość!
Pozdrawiam
Arko
Phym. To nawet ja nie mając sieci odpowiadam szybciej... No, ale bywa. Dobrze, że Piguła jednak żyje...
Ta ... Jurgi bez obrazy - ostatniego senda wyslalem Ci w 1999 roku. Nadal czekam na odpowiedz :)
no tos sie wpakowal, teraz Jurgi Ci wysle i bedziesz musial znowu mu odpisac... ;)
Ta ... Jurgi bez obrazy - ostatniego senda wyslalem Ci w 1999 roku. Nadal czerekarm na odpowiedz :)
przypomnij mi ile ja czekam juz na senda od Ciebie :D
ze co jak ?
ze ja niby nie odpisuje ? ;)
eh ...
nostalgia ...
te czasy juz nie wroca ...
ale milo bylo sendowanie ...
"pamietam jak dzis kiedy dostalem swoj pierwszy send od Vasca" (c) Jurgi
eh ... lza sie kreci :)
ehh to były czasy... pamiętam jak po ogłoszeniu w Telegazecie, 4 dni później moja skrzynka pękała w szwach od sofciku i letterków i te noce spędzone przy EED na klepaniu listów...
Pigula! Znalazlem kiedys "moj pierwszy list" od Ciebie. Bajera, z odwroconym krzyzem, etc.;) Chcesz skan?;)
Pigula! Znalazlem kiedys "moj pierwszy list" od Ciebie. Bajera, z odwroconym krzyzem, etc.;) Chcesz skan?;)
Ptica wiesz nasza znajomośc zawsze była na śliskiej stopie - także nie wiem czy pośród 2MB danych znajduje się Twój pierwszy list poza tym jestem tak wstawiony że ledwo trafiam w literki na klawiturce pc wic jak mozesz skan slij na majla bede wdzięczny a policzymy sie na lascie ... nowa pozycja murowana...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Piguła poszukiwany
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 50 zapytań