Oksywie znowu nadaje.
Proponuję spotkanie 10 grudnia, pod znanym już adresem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
Steem SSE v4.1.2 R17 Nowa wersja popularnego emulatora Atari ST.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
atari.area forum » Zloty » Sztab Oksywie #4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oksywie znowu nadaje.
Proponuję spotkanie 10 grudnia, pod znanym już adresem.
Jeszcze nie ochłonąłem po sv2k11 :P
Postaram się jak zawsze być :)
no szybka akcja AdamK, podoba mi sie ;)
ja jak zwykle bede,
AdamK: nie ma u Ciebie mojego Ultra Vortexa ? u mnie zostalo puste puddelko, sprawdz prosze :)
Piter: jest. A myślałe że nie zauważysz ;)
AdamK: hahahha ;)) super ! ja nie zauwaze braku czegokoliwejk jesli chodzi o Jaguara ? ;))
Przecież to ja mam Twojego Jaguara i drabinę :P
A niewykluczone, że wpadnę. Oczywiście liczę na zapewnienie noclegu :)
Skudi: tym razem mozesz wpasc na sztaba!! znasz juz przynajmniej mnie ! dzieki za konkretna pomoc przy kole :)
Cicho, bo się wyda. Postaram się dotrzeć, chociaż jak wspomniałem Mojej usłyszałem przeogromne ZNOWU, tak więc na razie siedzę cicho i mam nadzieję że jakoś to przetrawi.
Odpisał mi na maila Skudi. Pisze że wpadnie.
Haha, to jak ja ostatnio po SV wspomniałem, że w maju jest Grzybsoniada, a latem Głuchołazy i może udało by się jakoś.. to usłyszałem: "To tego (w sensie zlotów) jest WIĘCEJ?!?" więc też na razie siedzę cicho :D
termin nadal aktualny? bo będę wyciągał szerszą ekipę ;)
Termin w 100% aktualny.
Czołem !
Może Mi się uda wpaść. Czas pokaże.
Pozdrawiam: Żbiku
no to git, wpadnę jak się uda z At0mem, Szeryfem, Aliasem i Kamą a moze jeszcze kogos sie uda namówić ze starych atarowców
Hej !
Będę ze szkodnikami jak poprzednio po 16 :) Niech młode pokolenie poznaje Sól tej ziemi :) Co do sprzętu Heniu zabierzesz ze Sobą małe Atari + CA-2001 ? Ja zabiorę kilka rzeczy do pokazania tradycyjnie :)
Będę ze sprzętem. Ponieważ mój wnuk Maksymilian lat 6 naprasza się na wyjazd ze mną, wiec chyba go zabiorę. Chciał już jechać na Silly Venture, ale tam nie miałem możliwości go zabrać.
To był bardzo świetny sztab!
Dziękuję w imieniu swoim i Kamy za imprezę. Fajnie się z było z Wami spotkać, porozmawiać i dowiedzieć się nowych rzeczy. Jeszcze raz dzięki!
Było fajnie, miło było znowu gospodarzyć.
Ogłoszenia parafialne: znaleziono rękawiczki bezpalcowe w rozmiarze jak dla sześciolatka.
Hej !
Potwierdzam Sztab był bardzo udany. Dzieciaki zadowolone, cieszyły się że mogły być, pograć i posłuchać opowieści z krypty :)
oo Alias się zarejestrował..lepiej późno niż wcale:)
dzięki Skudi za transport, btw. Alias: czy ty pamiętasz jakie brednie wyśpiewywałeś w samochodzie??? LOL
Kama: kamą...weź Szeryfa w obroty i skrobnijcie ten tekst o którym rozmawialiśmy :)
tradycyjnie thx dla gospodarza i uczestników
as: zmądrzej w pewnym temacie, sam wiesz co mam na myśli...
Dzięki za Super Fajny Sztabik. Było extra. Maks też potwierdził że było fajowo. Pozdrowienia dla sztabowiczów i jak zwykle podziękowania dla gospodarza.
Do rękawiczek nikt się nie przyznaje? W sumie ja bym je sobie zatrzymał, ale są na mnie za małe ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztab Oksywie #4
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 57 zapytań