to podsycę tą dyskusję :(
Gep,
chyba cię budda opuścił...
moja firma jest na stryjskiej...
i nie raz nie dwa i nie trzy widziałem "bojówki" arki/lechi (bądź innego gów-na które przyejchało na mecz) kontra policja ....!!! masakra szczególnie jak to się ogląda!
**dla mnie to powinni ich wystrzelać, tak dla przykładu!!
Na szczęście nie interesuje się sportem, ale Gep jeśli piszesz że poszedł byś z rodziną na mecz, na??? nawet na bałtyk to chyba trzeba być odważnym :P
łazienkowska/konwiktorska to też jest niezła jazda jak są derby stolycy to pół stolycy jest sparaliżowane bo kilkuset debili idzie się ponapierd** a że mają we krwi 2-3 promile + inne thc itp. to już inna sprawa..
Ja osobiście kiedyś zainteresuje się sportem, jednak uważam że obecnie to lepiej walić przez teren zabudowany 180 niż iść na mecz legii/polonii bądź innej arki gdynia czy innej lechii .... zdecydowanie nawet 200 przez teren zabudowany to bezpieczniej niż iść na mecz :(
Nie wiem nie byłem nigdy na meczu!!!!!!!!!!!
- ale moja ścieżka rowerowa przebiegała przez łazienkowską :(
I nie raz musiałem robić szybki odwrót, bo dla policji każdy do "pseudo kibic" ... jak się znajduje w nie odpowiednim miejscu o nie odpowiednim czasie :( Przez paru kretynów :(
Na szczęście nigdy mi się nie oberwało, ale zapanować nad pseudo kibicami to w NASZYM ZAJEBISTYM KRAJU długo się nie uda :( ...
Pseudokibice "też mają cb" I nie rozumiem czemu od 15lat nic z tym nie zrobili???
W UK się udało, w pollandii nie :(