Zapowiada się ciekawie... A później koniecznie wywiad! :)
Terry Pratchett - Równoumagicznienie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » co sie stało z firmami Stanbit, ASF.......
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapowiada się ciekawie... A później koniecznie wywiad! :)
No baaa,
pytaj o poczatki na gieldzie, scenowanie i muzykowanie na Atari (Soundtracker Cygerta, przerzucanie muzy z Amigi). No i koniecznie o wrazenia/opis z ATARI STARS PARTY, na ktorym nagrywal ludziom swiezy stuff. :)
Co do zdjecia Tabu w Atariki to chyba nie jest zbyt aktualne, bo pare lat temu widzialem na NK, ze sobie
scial piora. :D
No i jego pociecha - poczeta w roku 1994 r. /Tabu pochwalil sie podczas podrozy na Shadows Party w Mirowie/ - pewnie chce zobaczyc i pograc w produkcje tatusia! ;)))
No i minęło... za długo nei rozmawialiśmy bo nie było o tej godzinie warunków....
Na dniach pewnei dojdzie nowy forumowicz...
Jest nawet chetny na sztab w Gdyni ...
Ma kontak z CYgertem z którym pracował....
Żbiku - jeżeli posiadasz jeszcze jakieś zapasy ładnie wydanych przez siebie tytułów - to prosiłbym o jakąś listę na forum - sam mimo, że floppy mam już dawno zabezpieczone i schowane w garażu oryginalne pozycje do małego atari zbieram i kolekcjonuje, zarówno kasety jak i dyskietki.
A ja tylko dyskietki. Również spojrzałbym na taką listę - cennik.
Witam !
Jak pisałem już kiedyś wyprodukować mogę wszystko w każdej ilości ale ze względu na chroniczny brak czasu musiałbym otrzymać zamówienie dotyczące kto i co Sobie życzy. Następnie jak wcześniej wspomniałem powinno to się wiązać z jakąś niedużą, ale jednak gratyfikacją ( czas, prąd, dyskietki, tonery mimo wszystko kosztują ). Jeśli to temat do dyskusji to chętnie porozmawiam.
Pozdrawiam: Żbiku
Żbiku a co możesz "wyprodukować"??
Wrzuć listę tytułów :P
Sam będę na kilka chętny oczywiście w zamian pln :P
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 8bit » co sie stało z firmami Stanbit, ASF.......
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 57 zapytań