Hej
mam kolejny:/ problem z dwoma grami :henry's house i klątwa, obie są oryginalne zachowane w idealnym stanie na kasetach..., tu problem polega na wgrywaniu tych programów do komputera, w obu przypadkach sygnał jest w idealnym stanie, przez całe nagranie słychać ładne buczenie ładowania, lecz nigdy nic się nie uruchamia, nawet po zakończeniu nagrania magnetofon zatrzymuje się, a gra się nie uruchamia. W HH wygląda to tak, że cały czas jest niebieski ekran, a minutę przed końcem nagrania obraz zaczyna szaleć(miliony jakiś wzorków skacze itp.) tak z obu stron(w kasecie) w tych samych momentach(zakłócenia wyglądają tak samo), natomiast klątwa wgrywa się czarnym obrazem(przez całe nagranie słychać buczenie ładowania)
No mam nadzieje, że jakoś uda mi się to wgrać Pozdrawiam i czekam na pomysły co z tym zrobić :)
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.