Grey świetne patry!!! Niech żałują Ci co nie dotarli... Ale pozdrowienia od ojca Atari!!!
MEGA SZACUN !!!!
Atari Falcon 030/14MB + CT63/256MB + SuperVidel + SVEthLANa + CF16GB + DVD HP SCSI
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
atari.area forum » Zloty » Frasunek na Greya za zajebiste party!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Grey świetne patry!!! Niech żałują Ci co nie dotarli... Ale pozdrowienia od ojca Atari!!!
MEGA SZACUN !!!!
Dziękuję wszystkim za sympatyczne party. Mam nadzieję na SV2012 :) Grey - szacun! A spotkanie z Panem Łosowskim było super atrakcją! I cieszy ogromnie ilość porządnych produkcji! I grafiki i muzyka, świetne dema.
Co do zrzuty - chętnie się przyłączę, a jeśli są jeszcze koszulki, to poproszę 1xL (może być do odebrania na następnym party :]).
a ja powiem tak :
- party udane, bylo spoko
- lokalizajca OK, organizacja na wysokim poziomie, mala czarna mi sie bedzie po nocach snila...
- poznalem w koncu ludzi, z ktorymi pisalem od lat
- cytrynowka smakuje nad morzem lepiej...
haslo party :
GDZIE JEST KRZYZ ??? YESUS zabral
ps. aczkolwiek znowu po party mam jakis takis maly niesmak ..i nie mam na mysli tego, ze w piatek bylo ostro... pozdro dla wszystkich piszacyh soft dla atari i dla wszystkich partyzantów
Fantastyczne.
Mega Szacunek!
Dzięki za wspaniałe party!
---
haslo party :
GDZIE JEST KRZYZ ??? YESUS zabral
IRATA4 w czasie męczącego powrotu z party:
"Taki Yezus to ma dobrze, on nie musi dojeżdżać - on się objawia" ;)
Irata4 otrzymał przypadkowy sarkofag :) - ze soboty na niedzielę :D
Wrócili my :)
aczkolwiek znowu po party mam jakis takis maly niesmak ..i nie mam na mysli tego, ze w piatek bylo ostro...
A cóż się stało? Miałem wrażenie, że dobrze się bawisz - no ale ja nie byłem przez cały czas, może coś przegapiłem?
Dotarłem, dziękuje <3
Mi tylko pozostaje zazdrościć...
Co do brakującej kwoty to myślę, że w moim przypadku uczciwie było by za bilet zapłacić - w końcu byłem zapisany a się nie wypisałem (do końca miałem nadzieję, że mi się uda dotrzeć). Więc Grey, policz ile Cię kosztowała osoba i podaj nr konta.
Grey - mówiłeś mi, że staniesz na głowie żeby party było świetne i dokonałeś tego.
Gratuluję !!!!!!!!
tP
Dołączam się do podziękowań ! Było świetnie, aczkolwiek poprawił bym kilka drobnostek. :)
Wieczór - tak mi trochę przykro jest po każdym party.
Osoby, które pytały na party, czy wrzucę moje kawałki z compos STe/Falcon także w MP3 mogą sobie już zaglądać
tutaj: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?pid=139478
Pozdrowienia.
Grey, wygrałeś party compo. :)
Co prawda nie wszystkie atrakcje doszły do skutku i nie wszystko poszło po Twojej myśli, ale i tak dzięki! Ogromny szacun - za ściągnięcie najlepszych lub choćby "tylko" ich prac również spoza naszego polskiego grajdołka, za niespodzianki i gratisy, za pełen atrakcji, ale nie narzucający się harmonogram, za niemal stałą obecność na party place i pomoc w każdej sprawie, za dobrą lokalizację party place i noclegowni.
Dzięki również:
- wszystkim autorom prac na compo za liczny udział i wysoki poziom, oraz prowadzącym za sprawne i w miarę punktualne ich przeprowadzenie.
- ThePinkowi, Greyowi, Agnieszce i Cosiemu za transport do i z,
- Vascowi za zapasy na piątek,
- McMasterow i 0xFowi za podtrzymywanie odsieczowej tradycji,
- Lamersom za przedni ubaw przy znajdowaniu bugów w ich spaghetti kodzie,
- wszystkim obecnym za wspólną zabawę.
Do zobaczenia na Silly Venture 2012 End of the World Edition! :)
Przepraszam że dopiero teraz.
Super Wielki Frasunek dla Grey'a za wspaniałą imprezę. Nie mogę sobie wyobrazić ile to kosztowało zachodu i pracy aby tak pięknie to zorganizować.
Pozdrowienia dla Wszystkich Partyzantów!
Grey: Dzięki za udane party i poświęcenie ogromnej ilości prywatnego czasu abyśmy spędzili je jak najciekawiej.
pozdrawiam wszystkich!
Dzieki za impreze.
Jeszcze raz Grey dzięki, full respect za to że Ci się chce i oby chciało się jak najdłużej. A co do naszej rozmowy na początku - to venture wcale nie jest silly. Do zobaczenia mam nadzieję za rok!
Party zaj..e :) tu się zgodzę.
Poznałem kilka nowych osób ;-).
Teraz trochę marudzenia :-)
Drugi raz nie pojechałem tym "autkiem" - powinna być umówiona godzina a nie na zasadzie hasło i lecimy (w tym czasie ktoś może robić cokolwiek innego ) lub dać z 10 minut na przygotowanie.
Motyw z robotem do bani... i po co te kobity ? To jest zlot a nie....
Jak ktoś chce popatrzeć na baby to se idzie do klubu.
Ale to pewnie moje zdanie ...
Reszta na najwyższym poziomie ! ! !
Stryker, jak jest 120 osób, to każdy ma inne oczekiwania i ciężko jest wszystkim dogodzić. Jeden chce się urżnąć do odcięcia i mu mało piwa, inny chce pojeździć Hummerem, a jeszcze inny chętnie popatrzyłby na kobity.... A jeszcze ktoś może powiedzieć, że był głodny po posiłkach, bo jechał trzy dni wołami na party i nic nie jadł :). Uważam, że Grey i tak dokonał cudu. Zawsze w takich wypadkach potrzebny jest kompromis. A baby.... czemu nie? Miło oko zawiesić :)
Kobiałki były całkiem spoko i Stryjek mylisz się w klubie to "zaśfiecą" cyckiem bądź innym kawałkiem ciała, tutaj to była fajne przedstawienie + taniec.
Nie biegały gołe po scenie, nie było orgietki, zaraz też pewnie ludzie zaczną narzekać A CZEMU nie biegały gołe i czemu nie było orgietki :p ha ha ha
Wiadomo, nie znalazł się jeszcze taki co by wszystkim dogodził.
Przejazd Hummerrem, też naprawdę był spoko i mi się osobiście podobał!
-do tego głośna muza 505 w środku + szampan.
p.s.
nie podobały mi się na zlocie atari Twoje amstrady i dema z nich :P ha ha ha!
Fajna impreza. Pozdrawiam wszystkich nowo poznanych oraz tych spotkanych po latach!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Frasunek na Greya za zajebiste party!
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 62 zapytań