Ludi spoko, jak byście wiedzieli ile czasu przychodzi człekowi poświęcić na zrobienie takiego wypaśnego czytnika, to teraz poczekać możecie.
Zaxon - zdrówka.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SIDE preorder
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ludi spoko, jak byście wiedzieli ile czasu przychodzi człekowi poświęcić na zrobienie takiego wypaśnego czytnika, to teraz poczekać możecie.
Zaxon - zdrówka.
pajero to nie oto chodzi ;-)
Czekac mozna ... ale wystarczy napisac prawde ... a nie walic scieme.
A jak sie chlop nie wyrabia to zlecic to komu innemu ;p
Witam, zaczne moze od tego ze strasznie mi glupio z powodu opoznionych wysylek i nalezy sie pare slow wyjasnienia z mojej strony.
Jestem emigrantem, prowadze mala jednoosobowa firme zajmujaca sie instalacjami elektrycznymi w UK. Pracuje na zlecenia, klient dzwoni, ja musze jechac, z tego utrzymuje rodzine. Wiec bywaja sytuacje ze mam przygotowane wysylki na nastepny dzien a wieczorem zadzwoni klient i musze jechac do roboty zamiast robic wysylki. Przez ostatnie pare tygodni prowadzilem i prowadze 2 budowy jednoczesnie, 12-14 godzin w pracy, wieczorami i w weekendy lutuje SIDE i inne, probuje nadgonic korespondencje itp. Dziennie mam ok 30-40 maili nie daje rady odpisac wszystkim.
Niestety ale moja praca zawodowa ma pierwszenstwo.
Nigdy nie mialem zamiaru nikogo oszukac, okrasc, czy zrobic w konia, i ne mam takiego zamiaru nadal , prosze tylko o troche wyrozumialosci i cierpliwosci.
Przepraszam za opoznienia i klopoty, robie co moge, pozdrawiam, Zaxon
Z tego co czytam na tym forum od dawna, a umiem czytać :-) i widzę że Zaxon to porządna firma, mimo że go nie znam. Ale czy faktycznie myślicie że koleś który dużo się udziela, angażuje w projekty i nie raz w przeszłości sprzedał wam nie jedną rzecz chciałby sobie teraz popsuć reputację, czyli zwinąć kasę i zniknąć. Trochę wyrozumiałości i szacunku dla tego Pana.
@ Zaxon - tak jak ci pisałem, do mnie wyślesz jak będziesz miał czas. Nie pali się.
ale ale, sprawa ucichła i co... co z naklejkami, miały być naklejki w różnych kolorach, a tu ani widu ani słychu...
MY CHCEMY NAKLEJKI!!!
"Nazywam się Milijon – bo za milijony Kocham i cierpię katusze."
Dla przyjaciół "bańka".
A dla ogrodników "kapusta".
@Candle
Nie wiem czy takich przypadków jest więcej, ale znalazłem grę, która nie rusza spod SIDE Loadera:Ghost Chaser (załączam binarkę).
@Pecuś
Może jakieś wieści w kwestii MSDOS ze wsparciem dla SIDE?
Robi się, muszę kawał kodu przepisać na nowo a czasu brak. Na SV nie będę i obiecuję w tym czasie pokodować :)
a masz juz te kody do odczytania sektora?
jakies wery sekjur sa ze nie sa publiczne?
Mam już wszystko, co potrzebne. Kod odczytu sektora jest oczywisty jak się specyfikację IDE zna i sposób włączenia IDE w obszar adresowy atari. Kiedyś nawet IDE sobie rozpracowywałem, więc bym napisał, ale nie chciałem wyważać otwartych drzwi :)
Muszę tylko przepisać kawał kodu wyświetlający to na ekranie atari i umożliwiający wybór gry (tak by ten sam kod wyświetlał nazwy partycji i umożliwiał ich wybieranie), bo loader robi się zbyt wielki :)
A żona i dziecko nie pomagają (a wręcz przeciwnie...).
to jak juz bedziesz mial dostosowanie msdosa pod side za soba (chyba ze znajdziesz chwilke przed/w trakcie), to opisz w atariki gdzie w przestrzeni adresowej jego rejestry siedza.
Mam już wszystko, co potrzebne. Kod odczytu sektora jest oczywisty jak się specyfikację IDE zna i sposób włączenia IDE w obszar adresowy atari. Kiedyś nawet IDE sobie rozpracowywałem, więc bym napisał, ale nie chciałem wyważać otwartych drzwi :)
Muszę tylko przepisać kawał kodu wyświetlający to na ekranie atari i umożliwiający wybór gry (tak by ten sam kod wyświetlał nazwy partycji i umożliwiał ich wybieranie), bo loader robi się zbyt wielki :)A żona i dziecko nie pomagają (a wręcz przeciwnie...).
To jak już piszesz to jeszcze Atr-y...
To było by coś ładowanie atrów na sidzie :P
Prędzej aktywny użytkowniku side :P
As, Jellonek aktywnie co najwyżej oddycha, chociaż pewnie wielu się z tym nie zgodzi
tak, oddycham nieaktywnie
SDX 4.45 for SIDE:
OK, wlasnie wyslalem reszte SIDE dla ludzi z forum:
Conrad,
marekk,
aalbert,
antek,
dss,
pitb,
marekplo,
grzeniu,
pajero,
dely,
Jesli ktos wplacil a nie dostal prosze mi dac znac ASAP, wysle w poniedzialek. Mowie o wplatach przez forum.
Wysylke z Allegro robie w poniedzialek. Jesli ktos kupowal przez allegro niech da znac przez allegro.
Jeszcze raz przepraszam wszystkich za opoznienia, dzieki za cierpliwosc, pozdrawiam, Zaxon.
Aha . A ci ktorzy zaplacicli w lipcu to kiedy dostana??? Na gwiazdke? Jesli tak to napisz chociaz na ktora. Na poczte nie odpisujesz a na alegro caly czas nowe przedmioty wystawiasz. Koniec sciemniania.
Hmm, adax a kiedy placiles i jak ?Bo ja na wyciagu z banku wplaty nie widze?
Czy ktoś z ludzikoof w poście #245 otrzymał już przesyłkę ?
Jeszcze nie. Ale wg royal mail paczka trafiła w czw/piątek do Polski.
Przesyłka dotarła do mnie wczoraj przed południem.
SIDE jest śliczne.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SIDE preorder
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 57 zapytań