Ludi spoko, jak byście wiedzieli ile czasu przychodzi człekowi poświęcić na zrobienie takiego wypaśnego czytnika, to teraz poczekać możecie.
Zaxon - zdrówka.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SIDE preorder
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ludi spoko, jak byście wiedzieli ile czasu przychodzi człekowi poświęcić na zrobienie takiego wypaśnego czytnika, to teraz poczekać możecie.
Zaxon - zdrówka.
pajero to nie oto chodzi ;-)
Czekac mozna ... ale wystarczy napisac prawde ... a nie walic scieme.
A jak sie chlop nie wyrabia to zlecic to komu innemu ;p
Witam, zaczne moze od tego ze strasznie mi glupio z powodu opoznionych wysylek i nalezy sie pare slow wyjasnienia z mojej strony.
Jestem emigrantem, prowadze mala jednoosobowa firme zajmujaca sie instalacjami elektrycznymi w UK. Pracuje na zlecenia, klient dzwoni, ja musze jechac, z tego utrzymuje rodzine. Wiec bywaja sytuacje ze mam przygotowane wysylki na nastepny dzien a wieczorem zadzwoni klient i musze jechac do roboty zamiast robic wysylki. Przez ostatnie pare tygodni prowadzilem i prowadze 2 budowy jednoczesnie, 12-14 godzin w pracy, wieczorami i w weekendy lutuje SIDE i inne, probuje nadgonic korespondencje itp. Dziennie mam ok 30-40 maili nie daje rady odpisac wszystkim.
Niestety ale moja praca zawodowa ma pierwszenstwo.
Nigdy nie mialem zamiaru nikogo oszukac, okrasc, czy zrobic w konia, i ne mam takiego zamiaru nadal , prosze tylko o troche wyrozumialosci i cierpliwosci.
Przepraszam za opoznienia i klopoty, robie co moge, pozdrawiam, Zaxon
Z tego co czytam na tym forum od dawna, a umiem czytać :-) i widzę że Zaxon to porządna firma, mimo że go nie znam. Ale czy faktycznie myślicie że koleś który dużo się udziela, angażuje w projekty i nie raz w przeszłości sprzedał wam nie jedną rzecz chciałby sobie teraz popsuć reputację, czyli zwinąć kasę i zniknąć. Trochę wyrozumiałości i szacunku dla tego Pana.
@ Zaxon - tak jak ci pisałem, do mnie wyślesz jak będziesz miał czas. Nie pali się.
ale ale, sprawa ucichła i co... co z naklejkami, miały być naklejki w różnych kolorach, a tu ani widu ani słychu...
MY CHCEMY NAKLEJKI!!!
"Nazywam się Milijon – bo za milijony Kocham i cierpię katusze."
Dla przyjaciół "bańka".
A dla ogrodników "kapusta".
@Candle
Nie wiem czy takich przypadków jest więcej, ale znalazłem grę, która nie rusza spod SIDE Loadera:Ghost Chaser (załączam binarkę).
@Pecuś
Może jakieś wieści w kwestii MSDOS ze wsparciem dla SIDE?
Robi się, muszę kawał kodu przepisać na nowo a czasu brak. Na SV nie będę i obiecuję w tym czasie pokodować :)
a masz juz te kody do odczytania sektora?
jakies wery sekjur sa ze nie sa publiczne?
Mam już wszystko, co potrzebne. Kod odczytu sektora jest oczywisty jak się specyfikację IDE zna i sposób włączenia IDE w obszar adresowy atari. Kiedyś nawet IDE sobie rozpracowywałem, więc bym napisał, ale nie chciałem wyważać otwartych drzwi :)
Muszę tylko przepisać kawał kodu wyświetlający to na ekranie atari i umożliwiający wybór gry (tak by ten sam kod wyświetlał nazwy partycji i umożliwiał ich wybieranie), bo loader robi się zbyt wielki :)
A żona i dziecko nie pomagają (a wręcz przeciwnie...).
to jak juz bedziesz mial dostosowanie msdosa pod side za soba (chyba ze znajdziesz chwilke przed/w trakcie), to opisz w atariki gdzie w przestrzeni adresowej jego rejestry siedza.
Mam już wszystko, co potrzebne. Kod odczytu sektora jest oczywisty jak się specyfikację IDE zna i sposób włączenia IDE w obszar adresowy atari. Kiedyś nawet IDE sobie rozpracowywałem, więc bym napisał, ale nie chciałem wyważać otwartych drzwi :)
Muszę tylko przepisać kawał kodu wyświetlający to na ekranie atari i umożliwiający wybór gry (tak by ten sam kod wyświetlał nazwy partycji i umożliwiał ich wybieranie), bo loader robi się zbyt wielki :)A żona i dziecko nie pomagają (a wręcz przeciwnie...).
To jak już piszesz to jeszcze Atr-y...
To było by coś ładowanie atrów na sidzie :P
Prędzej aktywny użytkowniku side :P
As, Jellonek aktywnie co najwyżej oddycha, chociaż pewnie wielu się z tym nie zgodzi
tak, oddycham nieaktywnie
SDX 4.45 for SIDE:
OK, wlasnie wyslalem reszte SIDE dla ludzi z forum:
Conrad,
marekk,
aalbert,
antek,
dss,
pitb,
marekplo,
grzeniu,
pajero,
dely,
Jesli ktos wplacil a nie dostal prosze mi dac znac ASAP, wysle w poniedzialek. Mowie o wplatach przez forum.
Wysylke z Allegro robie w poniedzialek. Jesli ktos kupowal przez allegro niech da znac przez allegro.
Jeszcze raz przepraszam wszystkich za opoznienia, dzieki za cierpliwosc, pozdrawiam, Zaxon.
Aha . A ci ktorzy zaplacicli w lipcu to kiedy dostana??? Na gwiazdke? Jesli tak to napisz chociaz na ktora. Na poczte nie odpisujesz a na alegro caly czas nowe przedmioty wystawiasz. Koniec sciemniania.
Hmm, adax a kiedy placiles i jak ?Bo ja na wyciagu z banku wplaty nie widze?
Czy ktoś z ludzikoof w poście #245 otrzymał już przesyłkę ?
Jeszcze nie. Ale wg royal mail paczka trafiła w czw/piątek do Polski.
Przesyłka dotarła do mnie wczoraj przed południem.
SIDE jest śliczne.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » SIDE preorder
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 47 zapytań