ja ustnie jestem umowiony, na to ze dostane nowa prace... jestem po wypowiedzeniu w starej...
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » FOREVER#13 2012r
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja ustnie jestem umowiony, na to ze dostane nowa prace... jestem po wypowiedzeniu w starej...
Ja tam jadę. Nie byłem nigdy, sam zobaczę jak to wygląda :)
Czy ktoś, kto organizował kiedyś jakieś party miał umowę na piśmie? Poważnie, ciekawy jestem.
Oczywiście. W umowie napisane jest też, że za wszelkie szkody spowodowane podczas imprezy odpowiada i pokrywa organizator.
Ja nie, dlatego na szczescie po komodorowskiej siekierezadzie nie bylo tak strasznie jesli chodzi o pieniadze ;)
ztcp pare ludziów korzysta z dojazdu na Forevera za pomocą "Sobieskiego", a tu tymczasem zaczynają się właśnie schody:
http://www.sfora.biz/Skandal-w-Austrii- … PKP-a38710
edit. do skasowania...własnie sobie przypomniałem że wiara jedzie pociagiem na Budapeszt a nie na Wiedeń,
niemniej POLSKA KLASA BIZNES czyli iC to dla zachodu zwykły szajs :)
hehe , pozostaje tylo zainwestowac w TGV
z Paryza do " yeba...w d " marsylii jedzie sie 3h , dystans 750 km ;)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » FOREVER#13 2012r
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 68 zapytań