1. Mózgprocesor - czy ma ktoś wersję pozbawioną zabezpieczenia (albo zeskanowaną instrukcję :D )? Wersje dostępne w necie po pięciu minutach pytają o literę z instrukcji i po niewłaściwej odpowiedzi przełączają się w tryb demo :( . A podobno jest to już freeware :? .
2. Wyspa - zacznę może od sprostowania, że wbrew temu co pisał kiedyś Matthew, czynności podaje się językiem naturalnym w pierwszej osobie. Czyli, trzymając się podanego przykładu, nie "otwieranie drzwi" a "otwieram drzwi". Ale chodzi mi o coś innego. Podczas gry uzyskałem informacje dotyczące kodu do skarbca, tyle że trochę... dziwne :o . Pierwszą połówką kodu ma być kolejna liczba ciągu: 121 441 961... Wychodzi na 1681. Tyle, że kod ma 6 cyfr więc połówka powinna mieć 3 :x . Zresztą podpowiedź do drugiej połowy kodu jest równie ciekawa. Ma to liczba nie pasująca do pozostałych spośród: 121 169 225 289 8O . Konia z rzędem (i pół królewny :P ) temu, kto wskaże o którą liczbę chodzi. Jak dla mnie wszystkie pasują idealnie :evil: .
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.