26 Ostatnio edytowany przez Bitman'Resurrection (2011-10-15 07:30:54)

tak tylko dla przypomnienia po 48h , " the score is : 36 vs 12 "

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

27

Odzywka: spadaj, z tego co widze najczesciej jest odpowiedzia na jawny atak, wiec bym sie nie czepial - sa bardziej chamskie warianty tejze :)
A po drugie primo: czy z powodu jego postow Wasza rodzina choruje, pieniadze Wam z kont uciekaja czy co? Sa ludzie ktorzy zalewaja fora potwornym floodem kompletnie nie na temat - z czyms takim sie walczy. A jego posty sa przynajmniej zabawne. Zawsze mi to poprawia humor :) Wnioskuje o ankiete zeby miast wykluczania mianowac kolege bezrobotnego forumowa maskotka :)

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

28

ATARI, to żadne fiwirifi jest ... jak zgumujemy jedyneczkę, to zostaje ..... 30XE i pojawia się problem co to za model... i tu wkracza niezawodny Bezrobotny .... nie banujemy ...

29

nie wiem, ale Twoje  żale chyba trafiły na podatny grunt, ten (burak) wycina wszystkie moje nowe posty...

30

ten (burak) to kto?

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

31

Buraki to na bazarku, a może koledze bezrobotnemu oczy na czerwono zaszły ze złości. :P