Zapraszam do ankiety.
As.. jak tak go lubisz pogadaj sobei z nim na GG lub popisz na meilu zadzwoń, umów się .. itp... mnie to znudziło.
Wole zero postów niżeli 10 bez sensu.
Głosujemy 7 dni.
Ankieta będzie nieważna jak do tego czasu pan b. zmądrzeje.

Prośba jeszcze do dely'ego zeby głupie tematy odrazu kasował (te od Sikora z urlopem itd itp)
dziękuję

"wszystko się kiedyś kończy......."

2

spadaj

3

To jeszcze asa do kompletu :)

4

Pomyślimy , pomyślimy ;D

5

Po co Wam takie ankiety? Niczym nie odstają od poziomu Sikorowego "Prawie się żegnam". Przykre.

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

6

Ehh mono... nie bede tego komentował ...

7

Widocznie dely ma zbyt dużo łaskawości dla niego, skoro do tej pory go nie zbanował ;)

8 Ostatnio edytowany przez Jacques (2011-10-13 18:20:34)

Cholera, znów wybory ;) I jeszcze nie można zobaczyć wyników bez spełnienia obywatelskiego obowiązku :D

9

Panowie,  wystarczy nie odpowiadac na jego posty i po prostu je ignorowac. Jesli ktos ciagnie dyskusje to oznacza ze go to bawi i ma na to ochote. Troche przesada wg. mnie z tym banowaniem.

Atari 65/130XE + SDrive + SIO2SD +xc12 ; AMIGA 600 2Mb + CF IDE+HxC SD ; AMIGA 500 +512Kb; C64 + 1541 +mag; klon A2600

2362 " users " to moze  top 50 do zbanowania

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

11

Wątek pointless. Zaraz bezrobotny założy ankietę "Czy zbanować Stryjka?", a mikey "Zbanujcie Asa" z odpowiedziami "TAK" i "OWSZEM".

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

12 Ostatnio edytowany przez AS... (2011-10-13 20:01:23)

stryker napisał/a:

Zapraszam do ankiety.
As.. jak tak go lubisz pogadaj sobei z nim na GG lub popisz na meilu zadzwoń, umów się .. itp... mnie to znudziło.
Wole zero postów niżeli 10 bez sensu.
Głosujemy 7 dni.
Ankieta będzie nieważna jak do tego czasu pan b. zmądrzeje.

Prośba jeszcze do dely'ego zeby głupie tematy odrazu kasował (te od Sikora z urlopem itd itp)
dziękuję

Stryker masz złe dni czy co???
Jak sobie w domu bądź w pracy przeczytam post bezrobotnego, to od razu mam lepszy humor.
Nie znam gościa, ale chętnie bym go poznał.. jest specyficzny.. taki Krzyś Kubeczko (!!!)

mikey napisał/a:

To jeszcze asa do kompletu :)

To gdzie mogę sam na siebie zagłosować, już raz sikor robił taką ankietę w której można było na mnie głosować.
było coś o królu troli czy jakoś tak, ale dostałem chyba tylko 1czy dwa głosy :P

A tak poważnie Dely nie banuj go, zawsze można przetestować nowego facepalm-a bądź coś takiego :P

13

As: sorki,ale od śp. Krzysia to sie najdelikatniej w świecie rzecz ujmując ODJEB. no offence! na marginesie

gep/lamers^dial

14 Ostatnio edytowany przez AS... (2011-10-13 20:10:01)

gepard napisał/a:

As: sorki,ale od śp. Krzysia to sie najdelikatniej w świecie rzecz ujmując ODJEB. no offence! na marginesie

Wiem że Świętej pamięci!!!

Wszyscy go fuckali a ja sobie z nim swappowałem!
Jego sporo osób na scenie nie rozumiało..

Eot. z mojej strony!

15

Jak tak dalej będzie to na AA będziemy mieli tylko ankiety :D

16

Faktycznie ban nie jest dobrym rozwiązaniem, ale kolega bezrobotny powinien przynajmniej wyciągnąć z zaistniałej sytuacji jakieś wnioski na przyszłość i zadać sobie choć trochę trudu, zanim zada kolejne pytanie na forum...

17 Ostatnio edytowany przez lotharek (2011-10-14 09:07:59)

na 50 ostatnich postow bezrobotnego 3 wygladaja tak samo

"SPADAJ"

co za elokwencja, glebia przemyslen, natchniona erudycja

serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/   @Grey

18

Bezrobotny Karol ożywia to forum, regularnie postuje (lub "pości", hehe) więc unika ban(a)na, bo dzięki niemu więcej się tu dzieje.... ;) Każdy jego post jest niczym kamyk wrzucony do stawu - choć nieduży  (formalnie), to zwykle wywołuje spory rezonans... i to chodzi... pośredno dba o generowanie ruch na forum.... :lol:

19

Raczej śmieci...

20

ja tam mam ubaw po pachy
a cala reszta chyba zabawe pt szukanie facepalmow na sieci

pomijajac jakosc tych postow, to na obrone trzeba przynac ze posty sa w dzialach sensownych,  np sprzet czy fabryka
a nie bezsensownych (tak jak ten tu moj post) - w dziale balagan

jakby ktos zrobil statystyki z rozkladem ruchu na forum, to wyszlo by na to, ze mamy tu za przeproszeniem onet, a nie atariarea

przechodze na tumiwisizm

21

Tak ale odzywki szczeniackie typu Spadaj pasuja bardziej na forum onetu albo młodzieży spod kebaba.

22

Niektórzy potrafią się odzywać mniej "szczeniacko", za to bardziej ubliżająco, więc akurat banowanie za "spadaj" byłoby przegięciem - co by nie zarzucać bezrobotnemu - raczej nie obraża innych użytkowników.

23 Ostatnio edytowany przez Candle (2011-10-14 14:47:15)

sugerujesz, ze jest tu lepiej?
ja tam roznic nie widze

(odp na post secon'a)

przechodze na tumiwisizm

24

Chlopaki i dziewczyny nie dajmy sie zwariowac i prowokowac. Wszczyscy pracujemy na jakosc tego forum a jest masa zacnych ludzi dla ktorych to robic warto.

Ps. Candle niektore watki dowodza Twojej tezie

25

secon napisał/a:

Tak ale odzywki szczeniackie typu Spadaj pasuja bardziej na forum onetu albo młodzieży spod kebaba.

Nie jest tak źle, no może że cóś w ten klimat bardziej tut pasuje:

http://i.imgur.com/TctH0.png

wszystkie trzy strony świata