No było megaróló! napi* sie chyba bardziej jak na Quast'cie... :) Następnym razem proponuje właczyć piecyki 3 dni przed party coby sie zagrzało....
ps. Mazi, musisz sie zrehabilitowac w moich oczach ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Weekend z ziemniakiem.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No było megaróló! napi* sie chyba bardziej jak na Quast'cie... :) Następnym razem proponuje właczyć piecyki 3 dni przed party coby sie zagrzało....
ps. Mazi, musisz sie zrehabilitowac w moich oczach ;)
A zaspamuje jeszcze - kiedy real, partro i fotki ???
Czy dane nam bedzie jeszcze w tym roku ? (to oczywiscie aluzja do Del(a)
do reala szczescia nie bylo... zawieszla sie....
a Dely napewno ocezuruje zdjecia... :lol:
Wilson ! ! ! Nie mozesz do tego dopuscić ! ! ! ! !
Ano było róló. Proponuje tylko zmienic nazwe z East Party na Arctic Party ;)
Oprocz moich spodni (ponczochy rox) strat nie zanotowalem znacznych. Uprasza sie jedynie tego co zapakowal swoj spiwor w niebieski worek z napisem WEEKEND o zabranie go na next party.
"przepraszam pana uprzejmie - gdzie znajduje sie najbliższy dom publiczny" :) :) :) :) :) :) :) :)
"Chcecie dziwki na Koceranach?" ;)
dely juz w domu zorientowalem, sie ze zapakowalem swoj spiwor w inny worek:)
i teraz pytanie - gdzie do huna wafla jest worek od mojego spiwora (tzn kto spakowal swoj w moj - tez granatowy:)
a co do ogrzewania to marudzicie starsznie... za rok jesli bedzie East, zrobi sie go poprostu 2tyg wczesniej i bedzie spokoj.
ps ja chce zdjecia! ja chce zdjecia!
pps tablica sinusow w wykonaniu Mikeya uber alles!
grubshy: no ja zapakowalem spiwora do tego niebieskiego poniewaz tez myslalem ze to moj :)
Jesli chodzi o zimno to zauwazylem spora zaleznosc miedzy temperatura odczuwalna a iloscia promili we krwi (pewno nobla za to nie dostane ale wg mnie to wazne odkrycie)
Zdjecia odebralem wiec jest spora szansa ze pojawia sie do konca tej pieciolatki ;)
"Chcecie dziwki na Koceranach?" ;)
Mariusz był na Eascie ? :) :) :)
Byl....
mam w domu 7-minutowy filmik z easta... nagrany jest w mpg i zajmuje 70 mega - no właśnie... ja komletnie się na tym nie znam - można coś z tym zrobić coby to zajmowało mniej ważyło?
jest to taki flash report - nic specjalnego, kilku scenowiczów, parę butelek i slipingrom wraz z zawartością :)
Mozna pobawic sie w konwersje na jakiegos divx-a, ale to moze oznaczac utrate jakosci, takze nie wiem czy warto.
Proponuje to wyslac do kogos, kto to obrobi. Moge byc ja. Albo po prostu zaladuj na serwer jakis. Jak ktos przekonwertuje to sie podmieni.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Weekend z ziemniakiem.
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 50 zapytań