Czy przypadkiem zapomnieliście o tym, ze atari.area juz dziala ? Dlaczego nikt nie pisze zadnych komentarzy do newsow ? Glupio te zera (0) wygladaja 8O :(
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Komentarze ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy przypadkiem zapomnieliście o tym, ze atari.area juz dziala ? Dlaczego nikt nie pisze zadnych komentarzy do newsow ? Glupio te zera (0) wygladaja 8O :(
Bo ten nowy design jest zamotany :)
W poprzednim newsy byly centralne i dobrze - a teraz jest pelno syfu na ekranie, nie wiadomo co czytac :)
/eru
A ja bym chetnie skomentowal jakis artykulec, a nie mogie :)
Konkretnie narazie mam na mysli jeden, ale w przyszlosci kto wie....
Pecus, to sie da zrobic, tylko ze jak pewnie wiecie mam aktualnie na glowie przeprowadzke i nawet jeszcze kompa nie ustawilem jak trzeba, a internet bede mial w chacie dopiero w srode.
Cierpliwosci panowie !
EEe to tylko drobna uwaga, nie popedzam :) .
A gdzie ta przeprowadzka (miejsce docelowe, czy tymczasowe ?? ;) )
Pozdro.
A jasnie oswieconemu panu dely-emu nie przyszla do glowy mysl, ze ktos najzwyczajniej w swiecie nie ma ochoty czegos komentowac ? W koncu komentarz ma byc obiektywna opinia a nie gestem wymuszonym odgornie przez jedynie slusznego i najwspanialszego Jozefa Bisar..... tfu... delyego ;P
No dobra dobra, co sie tak bulwersujesz :) Ja tylko wystosowalem zapytanie ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Komentarze ?
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 56 zapytań