1 Ostatnio edytowany przez grey/msb (2011-09-02 12:41:16)

Kochani,  jestem w trakcie załatwiania noclegów dla ludzi którzy chcą nocować poza party-place. Atrakcyjną pozycją wydaje się gdańska bursa - 45 zł od osoby + jednorazowo 5 zł za pościel i 1.90 zł klimatycznego.

Posiłki - śniadania, kolacje - 6 zł, obiady - 10 zł. Bursa znajduje się niedaleko Starego Miasta.

Osoby chętne proszę o zgłaszanie się. W poniedziałek będę rozmawiał z Dyrektorem i może uda się jeszcze obniżyć cenę, ale dopóki nie przeprowadzę rozmowy - proszę się uznać temat niższych cen za niebyły ;)

Pozdrawiam.

Grey / MSB

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

2

Grey, a gdzie dokładnie odbędzie się party?

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

3

A jakie są warunki do spania na party-place?

Rozumiem, że i tak masz dużo roboty, ale 2 miesiące przed zlotem to chyba wystarczająco późno, żeby na stronie pojawiły się już jakieś konkretne informacje w miejsce "tekst" i "please wait".

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

4

Bedzie prysznic, z w miare ciepla woda, dostepny na party place?

5

@duddie: szkoła podstawowa nr 65.

@epi: do poniedziałku uzupełnię te działy :)

@mazi: będzie dostęp do prysznicy, jak zawsze :)

6

O matko na Łąkowej ? ....

"wszystko się kiedyś kończy......."

7 Ostatnio edytowany przez grey/msb (2011-09-02 20:13:29)

@stryker: nie, na ul. Śluzy

W szkole łączności zmienia się Dyrektor. Po wstępnej rozmowie doszedłem do wniosku, że umowa opiewająca na daną kwotę nie podoba się nowemu Panu Dyrektorowi :( Zacząłem szukać tańszego rozwiązania, aby móc wywiązać się ze wszystkich zaplanowanych atrakcji i (jak to mawiają politycy) zapiąć budżet :D

8

grey/msb napisał/a:

i (jak to mawiają politycy) zapiąć budżet :D

Im to nie wychodzi :D więc lepiej nie bierz z nich przykładu :P

9

Grey wiem ze Śluzy :-) ale blisko Łąkowej :-) a ta dzielnica nie jest za fajna ;/

10

Co to znaczy nie jest za fajna? Powiedzcie cos wiecej. Czy mam brac bejsbola ze soba czy wystarczy tylko sila miesni :)

11 Ostatnio edytowany przez grey/msb (2011-09-02 20:21:10)

@stryker: patrząc w ten sposób Ty mieszkasz blisko Oruni :D (tzw dzielnica z tradycjami). A ta też nie jest za fajna, hehehe. pozdro wielkie :D

12

grey/msb napisał/a:

Bursa znajduje się niedaleko Starego Miasta.

Czy to oznacza takze blisko party place? Wstepnie rezerwuje jedno lozko.

Jakie sa warunki do spania na pplace?

13

Na party place planowane są dwie sale lekcyjne przeznaczone na sleeping rooms z wyłożonymi na podłodze materacami z sali gimnastycznej :)

14

Nie odpowiedziales na pierwsze pytanie ;)

15

@lewis: sprawdzałem w targeo :D dokładnie 887 metrów :D

16

Spoko, spoko. Nie znam w ogole Trojmiasta, wiec sie pytam.

17 Ostatnio edytowany przez stryker (2011-09-02 20:38:46)

http://www.bursa.gda.pl/schronisko  + galeria: http://www.bursa.gda.pl/galeria  chodzi o to ? Na Lastadi ?

18

Odpowie ktos na moje pytanie?

19

@stryker: tak, dokładnie tak :) zobaczymy, może uda się jeszcze zejść z ceny, która i tak (IMHO) jest śmiesznie niska :)

20 Ostatnio edytowany przez stryker (2011-09-02 20:43:00)

Łąkowa to taka zaniedbana część Gdańska... przynajmniej tak było kiedyś jak jest teraz nie jestem w stanie ci powiedziec.... ale pewnie duzo sie nie zmieniło....myślę ze bejsbola brać nie musisz :D ale to juz niech potwierdzi Grey :-)

21 Ostatnio edytowany przez stryker (2011-09-02 20:44:39)

Grey a w tej szkole byłeś pytać ? : http://www.cku.gda.pl/

22

mazi napisał/a:

Co to znaczy nie jest za fajna? Powiedzcie cos wiecej. Czy mam brac bejsbola ze soba czy wystarczy tylko sila miesni :)

Orunia/łąkowa i tego typu przybytki w Gdańsku=Warszawska Praga!!
Ostatnio jak jechałem do Stryjka na Orunię, to poczułem się jak w domu (przecież z 25lat mieszkałem na Warszawskiej Pradze!!!) Klimat niesamowity, nostalgia :P

23 Ostatnio edytowany przez innuendo (2011-09-02 20:50:46)

AS, muszę Cię zmartwić. Jestem prażanką od urodzenia i ta dzielnica bardzo się zmieniła. Teraz to jedna z najmodniejszych dzielnic jeśli chodzi o kulturę, rozrywkę, zieleń etc. Także to porównanie jest niecelne :)

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

24

@stryker: Michalczewski kończy w tym miejscu budować apartamenty :D więc zmieniło się sporo... co do samej szkoły to jest bardzo zadbana :) W Ornecie gdy staliśmy na Tarasie wieś rzucała w nas kamieniami, dopiero gdy Nemesis wyjął broń ostrą i skierował w ich kierunku (był policjantem) towarzystwo uciekło :D Także bezpieczeństwo to wszędzie rzecz względna :D

25 Ostatnio edytowany przez jury (2011-09-02 20:52:38)

Innuendo, bez przesady :P zmieniła się, to fakty, ale troszeczkę. Nadal jak tam wjeżdzam to się zastanawiam z której strony coś uderzy. Latem zeszłego roku miałem tam przygodę od której zacząłem zawsze nosić przy sobie gaz.